+30 210 6028770     φαξ: +30 210 6029501     info@kapelis.gr    Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική

Menu

ΑΡΧΙΚΗ

Με δυο λόγια...

 • Kapelis Packaging +

  Η Kapelis Packaging προμηθεύει με υλικά και μηχανήματα συσκευασίας την ελληνική βιομηχανία, καλύπτοντας όλη την επικράτεια.

   

  Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας, στο μενού αριστερά.

   

  Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές μεθόδους συσκευασίας τροφίμων. Κάποια θα είναι η κατάλληλη για τις ιδιαιτερότητες του προϊόντος σας.

   

  Γνωρίστε μας στο menu "Η εταιρία" και ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας!

   

  Επισκεφθείτε τα γραφεία μας και βρείτε μια μοναδική ποικιλία υλικών και ιδέες συσκευασίας στην μόνιμη έκθεση υλικών συσκευασίας. Διαθέτουμε δείγματα συσκευαστικών υλικών καθώς και μηχανήματα τα οποία μπορούμε ακόμα και να δανείσουμε στους πελάτες μας για δοκιμές εάν αυτό απαιτείται! Η πώληση ολοκληρώνεται μετά τις επιτυχείς δοκιμές του πελάτη και την ικανοποίησή του ως προς το αποτέλεσμα!

   

  Η Kapelis packaging έχει ως στόχο την προσφορά συνολικών λύσεων συσκευασίας, κάτι που κάνει χρόνια τώρα στους πελάτες της. Ελάτε με το προϊόν σας στην αίθουσα επίδειξης μηχανών στα γραφεία μας για πραγματικές δοκιμές συσκευασίας.

   

  Οι μηχανές που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά εγκαθίστανται στον πελάτη και ακολουθούνται από τεχνική υποστήριξη. Επίσης, διατίθενται αναλώσιμα εξαρτήματα πρώτης ανάγκης, καθώς και κάθε ειδικότερο εξάρτημα τυχόν χρειαστεί επί παραγγελία στον κατασκευαστή. Συνοδεύονται πάντα από εγγύηση καλής λειτουργίας.

   

  Δείτε περισσότερα στο κανάλι της Kapelis packaging στο youtube:

 • Συσκευασία σε σκαφάκι – κύπελλο +

  DSC08193 1 smallΠρόκειται για στεγανοποίηση του κυπέλλου με φιλμ. Για τα σκαφάκια πατήστε εδώ. Ειδικά για τα πυρίμαχα CPET εδώ.

  Για φίλμ εδώ.

  Διατίθενται και τα αντίστοιχα χειροκίνητα, ημιαυτόματα και αυτόματα μηχανήματα.

 • Συσκευασία φακέλου +

  folderΚάθε προϊόν, ακόμη και σε σκόνη ή υγρή μορφή μπορεί να συσκευαστεί σε φάκελο, είτε σε γραμμή οριζόντιας φόρτωσης (μηχανές Flowpack) ή κάθετης ροής.

 • Συσκευασία κενού (vacuum) +

  untitled 4 900X600Η συσκευασία κενού έχει ευρεία χρήση στα τρόφιμα αφού, αφαιρώντας τον ατμοσφαιρικό αέρα και το οξυγόνο που περιέχει, παρατείνεται με φυσικό τρόπο η διάρκεια ζωής του προϊόντος.

  Για σακούλες κενού πατήστε εδώ.

  Για θαλάμους κενού πατήστε εδώ.

 • Συρρίκνωση +

  surriknosiΜέσω της μεθόδου αυτής αξιοποιείται η ιδιότητα ειδικών φίλμ μέσω θερμότητας να συρρικνώνονται και να «τυλίγουν» το προϊόν.

  Για φιλμ συρρίκνωσης πατήστε εδώ και για τα αντίστοιχα μηχανήματα εδώ.

 • Θερμοδιαμόρφωση +

  thermodiamorfosiΟι θερμοφορμαριστικές (thermoforming) μηχανές διαμορφώνουν, γεμίζουν και στεγανοποιούν επί τόπου το σκέυος. Πρόκειται εν ολίγοις για ένα μικρό εργοστάσιο ταυτόχρονης παραγωγής και χρήσης σκευών.

  Για φίλμ θερμοδιαμόρφωσης πατήστε εδώ.

  Για μηχανές θερμοδιαμόρφωσης εδώ.

 • 1

Νέα

Έργα της Kapelis packaging, ενδεικτικά ..

Διεθνείς συνεργάτες

mcp logo sigitaspack tauras fenix combined sitelogosirane.png logo.png boss vacuum syfan new logo2 cropped plazit hilutec resize hefestus logo kwik lok site kappak pic28019 plastopil poliraz niederwieser miko pac cibra    

Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.   +30 210 6028770   φαξ: +30 210 6029501    info@kapelis.gr   

Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική