+30 210 6028770     φαξ: +30 210 6029501     info@kapelis.gr    Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική

Menu

Έτοιμο Γεύμα

Συσκευασία Έτοιμου Γεύματος

readymeals

  

Το γρήγορο φαγητό έχει επικρατήσει σαν τάση διατροφής, κυρίως λόγω της έντονης καθημερινής δραστηριότητας και της έλλειψης χρόνου.

Επομένως, το έτοιμο γεύμα θα πρέπει να είναι έτσι συσκευασμένο ώστε να εξυπηρετεί την ανάγκη ταχείας αποσυσκευασίας, αναθέρμανσης & κατανάλωσης. Για το λόγο αυτό, η ιδανική συσκεασία είναι σε στεγανοποιημένο σκεύος.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΣΚΕΥΟΣ

 

Με την τοποθέτηση του ετοίμου γεύματος σε σκεύος και τη μετέπειτα στεγανοποίησή του, αφ'ενός διατηρούν επί μακρότερο τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του γεύματος με φυσικό τρόπο (ΜΑΡ, κατάψυξη), αφ' ετέρου προσφέρουν την ευκολία στο σερβίρισμα και τη χρήση.Εάν πρόκειται το φαγητό να ψηθεί από τον καταναλωτή, τότε συστήνονται τα πυρίμαχα σκεύη CPET με θερμοκρασίες χρήσης από -400C έως και +2200C, και τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε συμβατικό φούρνο!Όσον αφορά το φιλμ, η Plastopil διαθέτει φιλμ εξαιρετικών οπτικών και μηχανικών ιδιοτήτων που θα διατηρήσουν το άρωμα και τη γεύση του προϊόντος. Οι δυνατότητες είναι πολλές όπως π.χ.:- Μόνιμης κόλλησης ή easy open

- Κόλληση ακόμα και σε λερώματα

- Χαμηλής, μέσης ή υψηλής φραγής αερίων. Mικροδιάτρηση laser για ελεγχόμενες ταχύτητες διαπίδυσης Οξυγόνου (OTR)

28 small amvrosia

dsc08287 cropped small adamos

dsc00648 cropped-small

- Φιλμ που παραμένει τεντωμένο μετά την κόλληση (High – Tension, δεν «πανιάζει»), απ’ ευθείας σε PP χωρίς να απαιτείται η επιπλέον στρώση PE

- Αντιθαμβωτικές ιδιότητες

- Ευρεία γκάμα στρώσεων κόλλησης:

      Μόνιμη κόλληση σε σκεύη PE & PP.

      Easy open σε σκεύη PET, CPET, PE, PP, PS, Alu

      Επανασυγκολλούμενο φιλμ σε σκεύη PET, CPET & PEΓια συσκευασία σε σκεύος, απαιτείται η κατάλληλη θερμοσυγκολλητική μηχανή (tray sealer) που θα στεγανοποιήσει το σκεύος με φιλμ. Εάν η μέθοδος μείωσης του μικροβιακού φορτίου είναι η κατάψυξη, τότε η μηχανή θα πρέπει να διαθέτει την ικανότητα συσκευασίας τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) είτε δημιουργώντας πρώτα κενό είτε εγχέοντας απ'ευθείας το κατάλληλο μείγμα αερίων.