+30 210 6028770     φαξ: +30 210 6029501     info@kapelis.gr    Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική

Menu

Προφίλ

Η KAPELIS packaging, με αντικείμενο την επαγγελματική συσκευασία προϊόντων, τροφίμων και μη, διαθέτει στην ελληνική αγορά αναλώσιμα υλικά, τόσο σκεύη όσο και φιλμ , καθώς και μηχανήματα συσκευασίας . Όλα αναφέρονται αναλυτικά στο υπομενού «προϊόντα», αριστερά.

Σκοπός της εταιρίας είναι να αποτελεί έναν αξιόπιστο προμηθευτή της ελληνικής βιοτεχνίας/ βιομηχανίας με προϊόντα ποιότητας, πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα (όταν αυτό απαιτείται), καθώς επίσης και να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. Αυτό δείχνει εξάλλου και η πιστοποίηση κατά ISO22000:2005.

Η εμπειρία στις τεχνικές συσκευασίας που προέρχεται από πολλά χρόνια επαφής με το αντικείμενο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να προσφέρει όχι μόνο αξιόπιστα υλικά και μηχανήματα αλλά επίσης, ιδέες, λύσεις και τεχνογνωσία, δηλαδή μια ολοκληρωμένη υπηρεσία προς τον ενδιαφερόμενο πελάτη.

Η KAPELIS packaging διαθέτει μόνιμη έκθεση μηχανών καθώς και αίθουσα με έκθεση υλικών συσκευασίας και προσκαλεί, όποτε υπάρχει η δυνατότητα, τους πελάτες της για επίσκεψη μαζί με το προϊόν τους για πραγματικές δοκιμές. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 2.400 μ2 με σύστημα απεντόμωσης, εξοπλισμό αυτόματης πυρόσβεσης και ιδανικές θερμοκρασίες αποθήκευσης. Ειδική μνεία λαμβάνεται στην αποθήκευση φιλμ για τα οποία υπάρχει ξεχωριστός, ειδικός χώρος.

Οι βάσεις της KAPELIS ισχυροποιούνται περαιτέρω από τους διεθνείς συνεργάτες της. Έχοντας επιλέξει τους προμηθευτές της έναν προς έναν κατόπιν ειδικής έρευνας για το κάθε είδος προϊοντος, διαθέτει αυτήν τη στιγμή ένα αξιόλογο πορτφόλιο ποιοτικών προμηθευτών με ευρεία γκάμα εφαρμογών και μπορεί να καλύψει πρακτικά κάθε είδος συσκευασίας.

Σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας ή να έλθετε σε επαφή μαζί μας. Ελάτε με το προϊόν σας στα γραφεία μας για να ερευνήσουμε μαζί τον καλύτερο δυνατό τρόπο συσκευασίας και παρουσίασής του στην αγορά. Σίγουρα θα βρείτε την κατάλληλη για εσάς εφαρμογή.

 

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Καπέλης

Διευθύνων Σύμβουλος