+30 210 6028770     φαξ: +30 210 6029501     info@kapelis.gr    Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική

Menu

Εκθέσεις-Δημοσιεύσεις

Συμμετοχή στην έκθεση IPACK-IMA 2015

H Kapelis Packaging συνεχίζοντας την πρωτοπορία της συμμετείχε στη διεθνή έκθεση IPACK-IMA 2015 έλαβε χώρα στο Μιλάνο από 19 έως 23 Μαΐου 2015.

Στο περίπτερο του συνεργαζόμενου Ιταλικού οίκου Sigitas βρέθηκαν καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη της επιχείρησης έχοντας ως γνώμονα τη συνεχόμενη εξέλιξη της επιχείρησης μέσω των εξελίξεων στον κλάδο της συσκευασίας.

 

FOOD EXPO 2016

Συμμετοχή στην έκθεση FOOD EXPO 2016

Η Kapelis Packaging ξεχώρισε για μία ακόμη φορά με την επιβλητική της παρουσία στην έκθεση Food Expo 2016.
Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να δουν τα μηχανήματα συσκευασίας σε λειτουργία, τους παρουσιάστηκε ένα μικρό μόνο δείγμα της πληθώρας σκευών που διατίθενται, καθώς και να έχουν μία εποικοδομητική συζήτηση με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ώστε να βρεθεί η πλέον κατάλληλη λύση συσκευασίας για το εκάστοτε προϊόν.

Food Expo 2017

Συμμετοχή στην έκθεση Food Expo 2017

H Kapelis Packaging, συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στην έκθεση logo el

 

Οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μηχανήματα και υλικά συσκευασίας, καθώς και να ενημερωθούν για όλη τη γκάμα που προσφέρει η επιχείρηση.

 

Ενδεικτικά παρουσιάστηκαν:

εμφιαλωτική μηχανή Triblock 1000 TriblockTF1000 small
πλήρης γραμμή συσκευασίας κενού Anlage 31 small
μηχανή θερμοδιαμόφρωσης Future Pack 100XXL  fp100xxl resize
 μηχανή κάθετης φόρτωσης Ecospeedy μαζί με  ECOSPEEDY site1

πολυκέφαλο ζυγιστικό 14 κεφαλών Amata Kate 214, κ.α.

    214 R SITE

MEATMANIA

Η Kapelis Packaging συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση MEATMANIA (9 – 12 Νοεμβρίου 2016, Σόφια - Βουλγαρία)

Η Kapelis Packaging συμμετέχει στην 23η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης MEATMANIA, η οποία πραγματοποιείται από 9 έως 12 Νοεμβρίου 2016 στοInter Expo Center – Σόφια, Βουλγαρία. Παραδοσιακά, η Έκθεση διοργανώνεται από την Ένωση Μεταποιητών Κρέατος της Βουλγαρίας με την υποστήριξη του Inter Expo Center.

Παράλληλα με τη MEATMANIA, οι έξι αίθουσες του Inter Expo Center θα φιλοξενήσουν τις Διεθνείς Εκθέσεις The World Of Milk, BULPEK, Salon De Vin, Interfood & Drink and SIHRE (εξειδικευμένη έκθεση για ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering και εξοπλισμό spa).

Στο περίπτερο 1Β8 (Αίθουσα 1) της Έκθεσης η Kapelis Packaging θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην «επιστήμη και τέχνη του συσκευάζειν» και πιο συγκεκριμένα μηχανές σφράγισης σκευών OnSeal, σκεύη υψηλής τεχνολογίας CPET (θερμοάντοχα, από -400C έως +2200C), φιλμ συσκευασίας υψηλής ποιότητας Syfan και μηχανές συρρίκνωσης OnShrink, εξοπλισμό συσκευασίας κενού BOSSVACUUM κ.λπ.

Ειδική θέση στο περίπτερο της Kapelis Packaging θα έχει η ρωσική εταιρεία Tauras-Fenix, η οποία σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή εξοπλισμού επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων της Ρωσίας, της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών και των χωρών της Βαλτικής με μια ευρεία γκάμα περισσότερων από 150 διαφορετικών μηχανών.

Η Kapelis Packaging θα χαρεί να σας καλοσωρίσει στο περίπτερό της και να σας βοηθήσει στην αναζήτηση, επιλογή και εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου, των υλικών και ειδικά του εξοπλισμού για κάθε πρόκληση συσκευασίας που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

 

 

SYSKEVASIA 16

Συμμετοχή στην έκθεση Syskevasia 16

 

Η Kapelis Packaging ξεχώρισε με την παρουσία της στην έκθεση Syskevasia 2016.


Στο περίπτερο μας οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να δουν σε λειτουργία μηχανή εμφιάλωσης σε χάρτινο κουτί με πώμα Purepack, πολυκέφαλο ζυγιστικό μαζί με μηχανή κάθετης φόρτωσης, διπλό θάλαμο κενού, καθώς και πληθώρα ακόμη μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας.

 

 

Interpack 2017

Συμμετοχή στην έκθεση Interpack 2017

H Kapelis Packaging, συμμετέχει στην έκθεση Interpack 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 4 έως 10 Μαΐου 2017, μέσω των εταιρειών tauras fenix combined site small και sigitaspack site που αντιπροσωπεύει.

 

Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωπος της Kapelis Packaging θα βρίσκεται στο περίπτερο των εταιρειών (08b Stand 8b / G73) όπου θα παρουσιαστεί πλήθος μηχανημάτων συσκευασίας.