+30 210 6028770     φαξ: +30 210 6029501     info@kapelis.gr    Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική

Menu

NEA

Συνεργασία Kapelis Packaging - Tauras Fenix

Συνεργασία Kapelis Packaging - Tauras Fenix

Η Kapelis Packaging συνεχίζει τη δυναμική πορεία στην αγορά της συσκευασίας ανακοινώνοντας την αποκλειστική της συνεργασία με τον παγκόσμιο κολοσσό Tauras-Fenix.

Η Tauras Fenix είναι μια ρωσική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας. Η καινοτομία της είναι πως όλα τα μηχανήματα, τα υλικά, τα ηλεκτρικά μέρη και όλα τα παρελκόμενα τόσο του σχεδιασμού, όσο και της κατασκευής τους γίνονται στο χώρο της.

Το παραπάνω φυσικά συνεπάγεται πως κάθε μηχάνημα, παρότι υπάρχουν κάποιες βασικές προδιαγραφές, θα είναι απολύτως στα μέτρα του ενδιοαφερόμενου πελάτη. Με βάση τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, η Kapelis Packaging και κατ' επέκταση η Tauras Fenix παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε στο 210-6028770.

Μιλήστε σήμερα με έναν εξειδικευμένο πωλητή της εταιρείας μας και γνωρίστε μαζι τις δυνατότητες που υπάρχουν για ολική αναβάθμιση της επιχείρησής σας.

Όλες οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν link για την αντίστοιχη κατηγορία προϊόντων. Απλώς πατήστε πάνω τους για να μεταβείτε στις σελίδες του site μας όπου παρουσιάζονται τα μηχανήματα της Tauras Fenix.

 

 

 

Αυτόματα κλειστικά με φιλμ ή φύλλα αλουμινίου

Pastpack 2R2 ans with 2 rows site

 

 

 

Mηχανήματα συσκευασίας Doypack

Pastpack VK

 

 

 

Αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας σε χάρτινο κουτί με πώμα

 TF RPP 4000 site

 

 

 

Αυτόματες γραμμές εμφιάλωσης

Filling line 3000

 

 

 

 

Μηχανήματα εφαρμογής πλαστικού μανικιού sleeve

 Sleeve

 

 

 

 

Κλειστικά σακουλών

TF clips site

 

 

Stand-Up ή Doypack Pouches Νέες μειωμένες τιμές!

Σακούλες που στέκονται όρθιες για καλύτερη παρουσίαση και προβολή του προϊόντος. Μεγάλη γκάμα μεγεθών - σχεδίων - υλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σύντομο video μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

Συρρικνωτικό φιλμ για υγιεινή συσκευασία ευπαθών προϊόντων

Η Kapelis Packaging σας παρουσιάζει την καινοτομία χρήσης συρρικνωτικού φιλμ για συσκευασία πουλερικών, κρέατος και θαλασσινών, ακόμη και χωρίς τη χρήση υποστηρικτικού σκεύους.

Το συρρικνωτικό φιλμ SYFRESH, του διεθνούς οίκου SYFAN αποτελεί οικονομική και πρακτική λύση, ενώ παράλληλα δίνει ελκυστική εικόνα στο προϊόν σας μέσω της εξαιρετικής διαφάνειας που διαθέτει.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: adobe-reader

Για συρρικνωτικά φίλμ θα βρείτε εδώ και για τα αντίστοιχα μηχανήματα εδώ

Παρουσίαση στο περιοδικό Meat Place, 10ος 2013

Στο εκθεσιακό τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού "Meat Place", που είναι και ο οργανωτής της έκθεσης Meat Days, έλαβε χώρα δισέλιδη παρουσίαση της Kapelis packaging.

Ειδικότερα, έγινε αναφορά στο αντικείμενο της εταιρείας, τις αξίες της και την θέση της στην αγορά. Στη συνέχεια έγινε μνεία στις λύσεις συσκευασίας που η εταιρεία μπορεί να προσφέρει στο συγκεκριμένο κλάδο αλλά και μια αναφορά για τις νέες εγκαταστάσεις στις οποίες μετακόμισε πρόσφατα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάσετε το πλήρες άρθρο:adobe-reader-01

ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, 9ος 2013

Ο ΕΑΣ Καβάλας λανσάρει την υψηλής ποιότητας ελιά Θάσου (Θρούμπα) σε νέα, πρωτοποριακή συσκευασία τύπου doypack®.

Η σακούλα τύπου doypack® φέρει υψηλής ποιότητας εκτύπωση, "παράθυρο" για να φαίνεται το προϊόν και φερμουάρ (zipper) στο άνω μέρος ώστε η συσκευασία να ξανακλείνει μετά από κάθε χρήση. Πέραν του ότι είναι κατάλληλη για τη διατήρηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος, είναι ελκυστική στον καταναλωτή και ένα "εργαλείο" πώλησης!

ΑΡΤΟΖΑ, 2ος 2013

Συμμετοχή στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ 2013.

Η Kapelis packaging παρουσίασε στην έκθεση τη μεγάλη γκάμα λύσεων συσκευασίας που έχει να προτείνει στο πεδίο της αρτοζαχαροπλαστικής. Ειδικότερο ενδιαφέρον παρουσιάστηκε για τα σκεύη CPET που έχουν πολλές εφαρμογές στη ζαχαροπλαστική.