+30 210 6028770     φαξ: +30 210 6029501     info@kapelis.gr    Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική

Menu

NEA

Συνεργασία Kapelis Packaging - Tauras Fenix

Συνεργασία Kapelis Packaging - Tauras Fenix

Η Kapelis Packaging συνεχίζει τη δυναμική πορεία στην αγορά της συσκευασίας ανακοινώνοντας την αποκλειστική της συνεργασία με τον παγκόσμιο κολοσσό Tauras-Fenix.

Η Tauras Fenix είναι μια ρωσική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας. Η καινοτομία της είναι πως όλα τα μηχανήματα, τα υλικά, τα ηλεκτρικά μέρη και όλα τα παρελκόμενα τόσο του σχεδιασμού, όσο και της κατασκευής τους γίνονται στο χώρο της.

Το παραπάνω φυσικά συνεπάγεται πως κάθε μηχάνημα, παρότι υπάρχουν κάποιες βασικές προδιαγραφές, θα είναι απολύτως στα μέτρα του ενδιοαφερόμενου πελάτη. Με βάση τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, η Kapelis Packaging και κατ' επέκταση η Tauras Fenix παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε στο 210-6028770.

Μιλήστε σήμερα με έναν εξειδικευμένο πωλητή της εταιρείας μας και γνωρίστε μαζι τις δυνατότητες που υπάρχουν για ολική αναβάθμιση της επιχείρησής σας.

Όλες οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν link για την αντίστοιχη κατηγορία προϊόντων. Απλώς πατήστε πάνω τους για να μεταβείτε στις σελίδες του site μας όπου παρουσιάζονται τα μηχανήματα της Tauras Fenix.

 

 

 

Αυτόματα κλειστικά με φιλμ ή φύλλα αλουμινίου

Pastpack 2R2 ans with 2 rows site

 

 

 

Mηχανήματα συσκευασίας Doypack

Pastpack VK

 

 

 

Αυτόματα μηχανήματα συσκευασίας σε χάρτινο κουτί με πώμα

 TF RPP 4000 site

 

 

 

Αυτόματες γραμμές εμφιάλωσης

Filling line 3000

 

 

 

 

Μηχανήματα εφαρμογής πλαστικού μανικιού sleeve

 Sleeve

 

 

 

 

Κλειστικά σακουλών

TF clips site