+30 210 6028770     φαξ: +30 210 6029501     info@kapelis.gr    Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική

Menu

Αυτόματα κλειστικά με φιλμ Hefestus

Θερμοσυγκολλητικά ημιαυτόματα, αυτόματα hefestus logo

Μηχανήματα στεγανοποίησης περιεκτών από ανοξείδωτο ατσάλι. Από ημιαυτόματες λύσεις μέχρι πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμικές ή κυκλικές διατάξεις σταθμών.

Παρέχεται η δυνατότητα Συσκευασίας Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ), ενσωματωμένη σε όλα τα μοντέλα της Hefestus, πλην του ¨Ποσειδώνα", με τη μέθοδο SLBTM χωρίς την ανάγκη δημιουργίας κενού. Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για ευαίσθητα & φρέσκα προϊόντα και ειδικά για φρέσκο κρέας ή ψάρι. Το υπολειματικό οξυγόνο στη συσκευασία είναι εγγυημένα λιγότερο του 1% με τη μέθοδο SLBTM .

Οι κλειστικές μηχανές Hefestus είναι χαμηλού κόστους, συμπαγείς, υψηλής απόδοσης και εύκολες στη συντήρηση και λειτουργία (η οθόνη ελέγχου μεταφράζεται στα Ελληνικά από εμάς). Χαμηλής κατανάλωσης και θορύβου, η κάθε μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα του ενός σκεύη με απλή αλλαγή κεφαλής, σε λίγα λεπτά. Σε μικρά σκεύη μπορεί να χρησιμοποιηθούν διπλές κεφαλές με αποτέλεσμα τη διπλάσια παραγωγικότητα.


Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (MAP: Modified Atmosphere Packaging)

Στη MAP, ο ατμοσφαιρικός αέρας μέσα στη συσκευασία αντικαθίσταται από μίγμα αδρανούς αερίου (συνήθως μείγμα αζώτου και διοξειδίου του άνθρακα), που μειώνει σημαντικά την αποσύνθεση των τροφών από μικροοργανισμούς. Τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου (κάτω του 1% έως και 0,01% κατόπιν παραγγελίας) αποτρέπουν την ανάπτυξη των μικροβίων και το προϊόν μπορεί να διακινηθεί σε θερμοκρασία δωματίου ή απλή ψύξη.
Η MAP είναι μια φυσική τεχνική, γνωστή και ευρείας χρήσης για δεκαετίες παγκοσμίως.


Τεχνολογία SLBTM (Self Life Booster, Ενισχυτής Ίδιας Ζωής προϊόντος)

Η τεχνολογία SLBTM δημιουργεί τροποποιημένη ατμόσφαιρα χωρίς δημιουργία κενού (vacuum) αλλά με έγχυση του μείγματος εντός του σκεύους. Προϊόντα (και τα πλέον ευαίσθητα) που συσκευάζονται με SLBTM, δεν παθαίνουν καμία ζημιά στη σύσταση ή την εμφάνιση καθώς αποφεύγεται το κενό που προκαλεί μικροεκρήξεις σε φυσαλίδες παγιδευμένου αέρα σε τέτοια προϊόντα. Η όλη διαδικασία επιτυγχάνεται με μία, πλήρως αυτόματη κεφαλή.

Ήρα

Αυτόματες γραμμές

Αυτόματη Γραμμική Σφραγιστική με Φιλμ μηχανή Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας.

adobe-reader-01

Άρτεμις

Αυτόματες γραμμές

Αυτόματη Γραμμική Σφραγιστική με Φιλμ μηχανή Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας.

adobe-reader-01

Απόλλων

Αυτόματες γραμμές

Αυτόματη Περιστροφική Γεμιστική – Σφραγιστική με Φιλμ Μηχανή Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας 4ων σταθμών.

adobe-reader-01

Ερμής

Αυτόματες γραμμές

Αυτόματη Περιστροφική Γεμιστική – Σφραγιστική με Φιλμ Μηχανή Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας 6, 8 ή περισσοτέρων σταθμών

adobe-reader-01

Ποσειδών

Αυτόματες γραμμές

Αυτόματη Περιστροφική Γεμιστική – Σφραγιστική με Φιλμ Μηχανή υψηλών ταχυτήτων. Το μοναδικό χωρίς τροποποιημένη ατμόσφαιρα μοντέλο, κατάλληλο κυρίως για μικρές μερίδες.

adobe-reader-01

Ηρακλής

Αυτόματες γραμμές

Αυτόματη Γραμμική Σφραγιστική με Φιλμ Μηχανή Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας υψηλής παραγωγικότητας με δύο κεφαλές συκγόλλησης

adobe-reader-01

Ζευς

Αυτόματες γραμμές

Αυτοματη Πλήρης Γραμμη Παραγωγής ειδικής παραγγελίας

adobe-reader-01