+30 210 6028770     φαξ: +30 210 6029501     info@kapelis.gr    Λεωφ. Σπάτων 151, Παλλήνη 15351, Αττική

Menu

Ημιαυτόματα κλειστικά με φιλμ

Θερμοσυγκολλητικά αυτόματα hefestus logo

Ημιαυτόματα μηχανήματα στεγανοποίησης περιεκτών από ανοξείδωτο ατσάλι.

Παρέχεται η δυνατότητα Συσκευασίας Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (ΜΑΡ), ενσωματωμένη σε όλα τα μοντέλα της Hefestus με τη μέθοδο SLBTM χωρίς την ανάγκη δημιουργίας κενού. Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για ευαίσθητα & φρέσκα προϊόντα και ειδικά για φρέσκο κρέας ή ψάρι. Το υπολειματικό οξυγόνο στη συσκευασία είναι εγγυημένα λιγότερο του 1% με τη μέθοδο SLBTM .

Οι κλειστικές μηχανές Hefestus είναι χαμηλού κόστους, συμπαγείς, υψηλής απόδοσης και εύκολες στη συντήρηση και λειτουργία (η οθόνη ελέγχου μεταφράζεται στα Ελληνικά από εμάς). Χαμηλής κατανάλωσης και θορύβου, η κάθε μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα του ενός σκεύη με απλή αλλαγή κεφαλής, σε λίγα λεπτά. Σε μικρά σκεύη μπορεί να χρησιμοποιηθούν διπλές κεφαλές με αποτέλεσμα τη διπλάσια παραγωγικότητα.


Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (MAP: Modified Atmosphere Packaging)

Στη MAP, ο ατμοσφαιρικός αέρας μέσα στη συσκευασία αντικαθίσταται από μείγμα αδρανών αερίων (συνήθως μείγμα αζώτου και διοξειδίου του άνθρακα), που μειώνει σημαντικά την αποσύνθεση των τροφών από μικροοργανισμούς. Τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου (κάτω του 1% έως και 0,01% κατόπιν παραγγελίας) αποτρέπουν την ανάπτυξη των μικροβίων και το προϊόν μπορεί να διακινηθεί σε θερμοκρασία δωματίου ή απλή ψύξη.
Η MAP είναι μια φυσική τεχνική, γνωστή και ευρείας χρήσης για δεκαετίες παγκοσμίως.


Τεχνολογία SLBTM (Self Life Booster, Ενισχυτής Ίδιας Ζωής προϊόντος)

Η τεχνολογία SLBTM δημιουργεί τροποποιημένη ατμόσφαιρα χωρίς δημιουργία κενού (vacuum) αλλά με έγχυση του μείγματος εντός του σκεύους. Προϊόντα (και τα πλέον ευαίσθητα) που συσκευάζονται με SLBTM, δεν παθαίνουν καμία ζημιά στη σύσταση ή την εμφάνιση καθώς αποφεύγεται το κενό που προκαλεί μικροεκρήξεις σε φυσαλίδες παγιδευμένου αέρα σε τέτοια προϊόντα. Η όλη διαδικασία επιτυγχάνεται με μία, πλήρως αυτόματη κεφαλή.

 

 

Onseal semi-auto

Ημιαυτόματη Θερμοσυγκολλητική μηχανή 

onseal 2 semi-auto

Ημιαυτόματη Σφραγιστική με Φιλμ Μηχανή Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας. Ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής από την Kapelis Packaging

adobe-reader-01 Διάφορες εφαρμογές  Σκεύος επιδορπίου

 Γαστρονομικό σκεύος Χάρτινο σκεύος

Αθηνά

Ημιαυτόματη Θερμοσυγκολλητική μηχανή 

Ημιαυτόματη Σφραγιστική με Φιλμ Μηχανή Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας.

adobe-reader-01 Συσκευασία σαλιγκαριών  Στεγανοποίηση κουβά

Κρόνος

Ημιαυτόματη Θερμοσυγκολλητική μηχανή 

Ημιαυτόματη Σφραγιστική με Φιλμ Μηχανή Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας. Περιστρεφόμενη τράπεζα για αύξηση παραγωγικότητας.

adobe-reader-01