fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Κατανομή & Τροφοδοσία

Αρθρωτό σύστημα διανομής σειρών προϊόντων MDS

Το αρθρωτό σύστημα διανομής MDS έχει σχεδιαστεί ειδικά για εύθραυστα, ιδιαίτερα σε σχήμα και ευαίσθητα προϊόντα, όπως κέικ, κρουασάν και βιεννουαζιέ, πραλίνες, βάφλες κ.λπ. που έρχονται σε σειρές από την παραγωγή και απαιτούν την όσο το δυνατόν πιο ομαλή μεταφορά τους, προκειμένου να διατηρήσουν ταυτόχρονα την ακεραιότητα και την σωστή διάταξη της σειράς των προϊόντων, στην τροφοδοσία τους προς το σταθμό συσκευασίας. Για εξαιρετικά ευαίσθητα προϊόντα, το σύστημα MDS μπορεί να εκτελεστεί σε λειτουργία "soft transfer" με πλήρη έλεγχο των  σειρών προϊόντων, αποσκοπώντας στη διασφάλιση  της ασφαλούς και ομαλής τροφοδοσίας τους, στους ταινιοδρόμους εξόδου.  Τα συστήματα MDS διαθέτουν δυνατότητα οπίσθιας τροφοδοσίας των γραμμών (backfeeding), ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη ροή και συγχρονισμός των προϊόντων από τους ιμάντες μεταφοράς προς το σταθμό συσκευασίας τους. Η διαδικασία αυτή γίνεται ενώ το σύστημα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία χωρίς να υπάρχει ανάγκη για διακοπές ή επιβραδύνσεις.

Σύστημα διανομής RD100

Το RD100 είναι ένα αρθρωτό σύστημα διανομής προϊόντων σε σειρές, υψηλής ταχύτητας έως και 50/1’  ανά βήμα μεταφοράς και συνιστάται για στερεά προϊόντα που τροφοδοτούνται με υψηλή ταχύτητα από την επεξεργασία τους όπως μπάρες σοκολάτας και μπάρες δημητριακών, γκοφρέτες, μπισκότα, παντεσπάνια και γλυκίσματα κανονικού σχήματος και κατάλληλου μήκους κ.λπ.

Σύστημα τακτοποίησης MSC 

Το MSC είναι σύστημα διαχείρισης της ροής προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένο για σκοπούς εξοικονόμησης χώρου και κατάλληλο για συμπαγή στρογγυλά, ορθογώνια και κυλινδρικού σχήματος προϊόντα. Οι σειρές παραλαμβάνονται από προηγούμενο σταθμό της γραμμής παραγωγής, ακόμη και σε άτακτο σχηματισμό, τα προϊόντα ευθυγραμμίζονται σταδιακά μέσω μηχανοκίνητων κατακόρυφων ιμάντων και παραδίδονται στην περιοχή τροφοδοσίας της μηχανής συσκευασίας.

Σειρά γραμμικών συστημάτων τροφοδοσίας MASTERFEED

Η HBTS σχεδιάζει και κατασκευάζει “έξυπνα” συστήματα τροφοδοσίας προϊόντων που απαιτείται να μετακινούνται με πολλαπλούς ιμάντες, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν σε υψηλές ταχύτητες ενώ παράλληλα διασφαλίζουν τον πλήρη έλεγχο της θέσης των προϊόντων.
Αυτά τα συστήματα τα οποία ελέγχονται πλήρως από σερβοκινητήρες τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να συνδυαστούν με εξειδικευμένες διαμορφώσεις όπως “in line” στακαριστικά, διπλούς ταινιοδρόμους τροφοδοσίας (για προϊόντα σε σχηματισμό), συστήματα τροφοδοσίας κοίλης διαμόρφωσης U,  συστήματα τροφοδοσίας σε γωνία 90°,  συστήματα ομαδοποίησης προϊόντων, κ.ά.

Συστήματα εγκάρσιας τροφοδοσίας (Cross Feeders) MWP


Τα συστήματα τροφοδοσίας ΜWP, μονής ή διπλής διαμόρφωσης αποτελούν την κατάλληλη λύση για τη διαχείριση προϊόντων τύπου γκοφρέτας. Είναι ιδανικές για την συσκευασία γλυκισμάτων σε μηχανές τύπου Flowpack καθώς ρυθμίζουν τη ζητούμενη ποσότητα τεμαχίων του προϊόντος σε μήκος και τη μεταφέρουν στον διάδρομο εισόδου της μηχανής Flowpack. Πλήρως σερβοκίνητες αποτελούν λύσεις με οικονομική λειτουργία για μεσαίες και υψηλές ταχύτητες παραγωγής καθώς και διαμορφώσεις υψηλής ευελιξίας.

Σειρά γωνιακών συστημάτων τροφοδοσίας MAF

Η σειρά MAF είναι μια οικονομική και ταυτόχρονα ποιοτική λύση για την τροφοδοσία μη εύθραυστων προϊόντων ορθογώνιου σχήματος σε μηχανές συσκευασίας flowpack μικρού και μεσαίου μεγέθους παραγωγής.
Το σύστημα τροφοδοσίας διαθέτει ένα σετ από σερβοκινούμενους ταινιοδρόμους οι οποίοι μεταφέρουν τα προϊόντα προς την περιοχή φόρτωσης της μηχανής flowpack. Η κίνηση αυτών μπορεί να ελεγχθεί από την οθόνη ελέγχου HMI οποιασδήποτε μηχανής flowpack της HBTS.
Video
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross