fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English

Μηχανήματα Επαγωγικής Σφράγισης

Μηχανήματα Επαγωγικής Σφράγισης

Η Kapelis Packaging σας προσφέρει μηχανήματα επαγωγικής σφράγισης (induction sealing machines) της σειράς OnPack, τα οποία αναπτύσσουν μία πλήρως αξιόπιστη λειτουργία και χαρακτηρίζονται από ευκολία χρήσης καθώς και χαμηλά κόστη αγοράς και συντήρησης.

Η επαγωγική σφράγιση αποτελεί έναν από τους πλέον σύγχρονους τρόπους σφράγισης δοχείων με φιλμ αλουμινίου. Τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούν το επαγωγικό φαινόμενο για την αύξηση της θερμοκρασίας του φιλμ και την μετέπειτα κόλλησή του στο στόμιο του δοχείου.

Τα μηχανήματα σφράγισης ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής αρχίζουν σιγά-σιγά να αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό στην ιατρική, τη βιομηχανία των παρασιτοκτόνων, τα συμπληρώματα τροφίμων, τα προϊόντα υγείας, τα ποτά, τα καλλυντικά, τα χημικά και σε πλήθος άλλων βιομηχανιών.

Η εταιρεία μας, μέσω της σειράς μηχανημάτων επαγωγικής σφράγισης OnPack, σας προσφέρει δύο ομάδες επιλογών, τα μοντέλα με χειροκίνητη λειτουργία σφράγισης και τα ημιαυτόματα μοντέλα συνεχούς ροής.

Η πρώτη ομάδα μηχανημάτων, με χειροκίνητη λειτουργία, είναι κατάλληλη για μικρού και μεσαίου μεγέθους παραγωγές. Τα μηχανήματα αυτά διαθέτουν ηλεκτρομαγνητικό επαγωγικό κύλινδρο, ο οποίος εφαρμόζεται στο στόμιο μη μεταλλικού περιέκτη (δηλ. πλαστικού ή γυάλινου), το οποίο κλείνει με επίπεδο πώμα με σπείρωμα. Είναι ιδανικά για σφράγιση μικρών γυάλινων ή μη μεταλλικών περιεκτών με διάμετρο στομίου από 10-45mm, 20-80mm ή 50-130mm, ανάλογα με το επιλεγόμενο μοντέλο.

Η δεύτερη ομάδα μηχανημάτων, με ημιαυτόματη λειτουργία συνεχούς ροής, είναι κατάλληλη για μεσαίου μεγέθους παραγωγές. Τα μηχανήματα αυτά είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Για την επαγωγική σφράγιση χρησιμοποιείται φιλμ από αλουμίνιο. Είναι ιδανικά για σφράγιση μικρών γυάλινων ή μη μεταλλικών περιεκτών με διάμετρο στομίου από 10-50mm ή 50-120mm, ανάλογα με το επιλεγόμενο μοντέλο.

Service

Διαθέτουμε πιστοποιημένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που εγκαθιστούν τα μηχανήματα και εκπαιδεύουν τον χειριστή των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την αποστολή ειδικού τεχνικού διαθέτοντας μεγάλο stock ανταλλακτικών, για άμεση αντικατάσταση όλων των βλαβών.
Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας Πανελλαδικά! Δείτε περισσότερα εδώ.

Μηχανήματα Επαγωγικής Σφράγισης
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross