fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English

Μηχανήματα Θερμοδιαμόρφωσης (thermoforming)

Αυτόματες
Μεγάλη Μονάδα Παραγωγής
Αυτόματες
Mεσσαία Μονάδα Παραγωγής

Μηχανήματα Θερμοδιαμόρφωσης (thermoforming)

Τα μηχανήματα θερμοδιαμόρφωσης (thermoforming) πραγματοποιούν μία σειρά πολύπλοκων λειτουργιών, καθώς σχηματίζουν, γεμίζουν και σφραγίζουν τα σκεύη τα οποία υποδέχονται το εκάστοτε προϊόν.

Διαδικασία

Για την πραγματοποίηση της διαδικασίας απαιτούνται δύο ρολά φιλμ. Το πρώτο ρολό βρίσκεται στο κάτω μέρος του μηχανήματος και φέρει το παχύ φιλμ που θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή των σκευών μέσω της θερμοδιαμόρφωσης. Το δεύτερο ρολό βρίσκεται στο άνω μέρος του μηχανήματος και φέρει το λεπτό φιλμ που θα χρησιμοποιηθεί για την σφράγιση των σκευών που μόλις σχηματίστηκαν.

Ως εκ τούτου, τα μηχανήματα θερμοδιαμόρφωσης (thermoforming) μπορούν να θεωρηθούν ένα μικρό εργοστάσιο από μόνα τους, χρησιμοποιώντας όλες τις πτυχές της συσκευασίας. Τα μηχανήματα αυτά είναι εξαιρετικά εξειδικευμένα και απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία από τους χειριστές τους, για την καθημερινή τους λειτουργία σε περιβάλλον παραγωγής.

Οι μηχανές θερμοδιαμόρφωσης είναι σε θέση να συσκευάσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως έτοιμα γεύματα,  προϊόντα  κρέατος  και  ψαριού, τυροκομικά, αποξηραμένα προϊόντα κ.ά.

Για την κάλυψη των αναγκών της παραγωγή σας, η Kapelis Packaging προτείνει την σειρά μοντέλων ReeForm, της ιταλικής εταιρείας REEPACK.

 

ReeForm

Τα μηχανήματα αυτά είναι συμπαγούς και πλήρως ανοξείδωτης κατασκευής,  με εξαιρετική ακρίβεια στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της παραγωγικής διαδικασίας, η οποία έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Για την εκπλήρωση οποιασδήποτε απαίτησης συσκευασίας, υπάρχει δυνατότητα προσθήκης διαφορετικών λειτουργιών. Τα μηχανήματα της εταιρείας REEPACK αποτελούν κορυφαία επιλογή όσον αφορά στην ποιότητα και στην αξία, ενώ μπορούν να καλύψουν κάθε ιδιαίτερη ζήτηση σε υψηλά πρότυπα.

Η σειρά μηχανημάτων θερμοδιαμόρφωσης ReeForm, της REEPACK, χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικά μεγάλο εύρος της με σκοπό την κάλυψη όλων των απαιτήσεων. Από απλά, ευέλικτα και συμπαγή μοντέλα μέχρι τα μηχανήματα υψηλής απόδοσης επεξεργασίας εύκαμπτου και άκαμπτου φιλμ, με διαφορετικό πάχος για διάφορα πλάτη φιλμ, σχηματισμού βάθους και μήκους αποκοπής.

  • Τα μηχανήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, για εύκολη απολύμανση και καθαρισμό.
  • Η εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη των μηχανημάτων διευκολύνει την επισκόπηση και τις εργασίες ρυθμίσεων και επισκευής.
  • Όλα τα συστήματα βρίσκονται εντός του πλαισίου της μηχανής, προσφέροντας αυξημένη προστασία από πιθανές βλάβες.
  • Ο εύκολος, στη λειτουργία, πίνακας ελέγχου δίνει στον χειριστή την δυνατότητα ρύθμισης και δημιουργίας νέων προγραμμάτων.
  • Οι ελεύθερα προγραμματιζόμενες κινήσεις έχουν ως αποτέλεσμα την μέγιστη ευελιξία, σε σχέση με τις διάφορες διαμορφώσεις και προϊόντα.
  • Τα περισσότερα πλήρως αυτόματα μηχανήματα της REEPACK είναι πλήρως ηλεκτρονικά (Eco-line), εκτός της πνευματικής υποστήριξης.
  • Με την πλήρη χρήση ηλεκτρικών συστημάτων στα μηχανήματα επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ταχύτητα, εξοικονόμηση ενέργειας και καλύτερη υποστήριξη.

Service

Διαθέτουμε πιστοποιημένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που εγκαθιστούν τα μηχανήματα και εκπαιδεύουν τον χειριστή των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την αποστολή ειδικού τεχνικού διαθέτοντας μεγάλο stock ανταλλακτικών, για άμεση αντικατάσταση όλων των βλαβών.
Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας Πανελλαδικά! Δείτε περισσότερα εδώ.

Λύσεις για Μεγάλες Μονάδες Παραγωγής
Λύσεις για Μεσσαίες Μονάδες Παραγωγής
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross