fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
 • English
Αξίες
Εγκαταστάσεις
Πιστοποιήσεις
Υπηρεσίες
Εκθέσεις
Μόνιμη έκθεση μηχανημάτων & υλικών
Η εταιρία μας στοχεύει σε μία πλήρη εμπειρία για τους πελάτες της.
Με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση δημιουργήσαμε μία μόνιμη έκθεση 500μ2. Μία αίθουσα γεμάτη από υλικά και μηχανήματα συσκευασίας. Κάθε είδος συσκευασίας και κάθε πιθανή ιδέα που μπορεί να εξελίξει το προϊόν σας βρίσκεται στο χώρο μας. Κατά την επίσκεψή σας, τα μηχανήματα μας θα είναι σε πλήρη λειτουργία ώστε να κάνετε τις απαραίτητες δοκιμές. Διαθέσιμη για πραγματική δοκιμή θα είναι και όλη η γκάμα υλικών μας. Μία μόνιμη έκθεση για τους πελάτες μας, μία πραγματική αίθουσα RnD για να εξελίξετε το προϊόν σας.
Σας περιμένουμε!
Gallery
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
 • kapelis packaging showroom
Αποθηκευτικός Χώρος
Διαθέτουμε σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 8000μ² με σύστημα απεντόμωσης, εξοπλισμό αυτόματης πυρόσβεσης και ιδανικές θερμοκρασίες αποθήκευσης ενώ ειδική μνεία λαμβάνεται στην αποθήκευση των φιλμ. Οι μεγάλοι χώροι μας επιτρέπουν να κρατάμε stock σε πολλούς κωδικούς και επομένως να είμαστε ευέλικτοι σε οποιαδήποτε σφάλμα, ατυχία ή ανάγκη της παραγωγής σας. Επίσης, η πολύχρονη και συνεπής πορεία μας στο χώρο, μας επιτρέπει να διαθέτουμε ποικιλία προϊόντων σε stock, με αποτέλεσμα να είμαστε ιδιαίτερα γρήγοροι στις παραδώσεις μας.
Meeting Room
Μία ειδικά προσαρμοσμένη αίθουσα, εξοπλισμένη με όλα τα πιθανά βίντεο συσκευασίας που διαθέτουμε στη γκάμα μας, φωτογραφικό υλικό με παραδείγματα από παλαιότερες συνεργασίες κι ένα καλό καφέ να συντροφεύσει τις συζητήσεις μας.
Αίθουσα Σεμιναρίων
Η εξειδίκευση στη συσκευασία αποτελεί τον πιο δύσκολο και καθοριστικό στόχο της Kapelis Packaging. Καθημερινή έρευνα, επιστημονικές διαλέξεις, εκπαίδευση από τους προμηθευτές μας, εκπαιδεύσεις πελατών, αναλύσεις διατηρησιμότητας με τεχνολόγους τροφίμων κ.α.
Πιστοποιήσεις

Η Kapelis Packaging είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22000: 2018 που αρμόζει στη βιομηχανία τροφίμων.

Βάσει αυτού, αλλά και λόγω της γενικότερης πολιτικής της, η εταιρεία συνεργάζεται μόνο με επιλεγμένους προμηθευτές που διαθέτουν πιστοποιημένα προϊόντα και αποδεδειγμένη αξιοπιστία αλλά και υψηλή τεχνολογία. Έτσι, οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι προμηθεύονται υλικά κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα που δίνουν ασφάλεια και προστιθέμενη αξία στο προϊόν τους.

Ολοκληρωμένη διαχείριση έργου
Κατόπιν ολοκλήρωσης της πρότασης συσκευασίας και λήψης της παραγγελίας, λαμβάνει χώρα το στάδιο κατασκευής της μηχανής βάσει δειγμάτων υλικών συσκευασίας και προϊόντων του πελάτη.

Τυχόν παρατηρήσεις του κατασκευαστή που προκύπτουν στην πορεία κοινοποιούνται στον πελάτη για το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα.

Η εγκατάσταση της μηχανής γίνεται στον τελικό χώρο παραγωγής σε συνεργασία με τεχνικό του προμηθευτή εάν απαιτείται, με επιτόπου δοκιμές με πραγματικό προϊόν και εκπαίδευση των χειριστών.

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής
Η Kapelis Packaging παραδίδει δωρεάν από τις εγκαταστάσεις της σε κάθε πελάτη της εντός του νομού Αττικής ή σε πρακτορείο της επιλογής του.
After sales service
Η Kapelis Packaging παρέχει ένα σύνολο επαγγελματικών υπηρεσιών στους πελάτες της για να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις τους, από την πρώτη επαφή μέχρι την εκπαίδευση στην χρήση μηχανημάτων και το after sales service.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας (μηχανολόγοι-μηχανικοί, βιολόγοι, χημικοί-μηχανικοί, κτλ.) είναι πάντα διαθέσιμοι στους πελάτες της εταιρείας για παροχή βοήθειας, συμβουλών και κάθε άλλης υποστήριξης.
Εκθέσεις
Η Kapelis Packaging υποστηρίζει την επιτυχημένη της στρατηγική για ανάπτυξη και διείσδυση στην αγορά, μεταξύ άλλων, με τη συνεπή παρουσία της στις κύριες εμπορικές εκθέσεις του κλάδου της συσκευασίας, με έμφαση στο τρόφιμο, εντός και εκτός Ελλάδας.

Πάντα σε περίοπτη θέση, στην πρώτη σειρά περιπτέρων του εκθεσιακού χώρου, η εταιρεία συμμετέχει με περίπτερα ικανού μεγέθους ώστε να φιλοξενούν την ευρεία σειρά καινοτόμων προϊόντων, τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και υλικά συσκευασίας, που έχει κάθε φορά να παρουσιάσει.
Οι επαγγελματίες εκπρόσωποι της Kapelis Packaging δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη να συζητήσει τις νέες εξελίξεις του κλάδου καθώς και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ειδική ανάγκη συσκευασίας που προέρχονται από τους πλέον πρωτοπόρους και ποιοτικούς οίκους κατασκευής διεθνώς.

Παρατίθενται στη συνέχεια οι κύριες εκθέσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει η εταιρεία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.
Gallery
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross