fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English

Κλιπαριστικά Μηχανήματα

Κλιπαριστικά Μηχανήματα

Η Kapelis Packaging, σε συνεργασία με τους διεθνείς οίκους κατασκευής, σας προσφέρει πρωτοποριακά, αποτελεσματικά και ιδιαιτέρως εύχρηστα κλιπαριστικά μηχανήματα, τα οποία λόγω κατασκευής και λειτουργίας δεν απαιτούν εξειδικευμένη συντήρηση.

Κλείστε την σακούλα σας σφιχτά και τυπώστε στο κλιπ την ημερομηνία παραγωγής ή/και λήξης – ακόμα και το λογότυπό σας – με το απλό σύστημα Kwik Lok ή με οποιοδήποτε κοινό διπλό πλαστικοποιημένο σύρμα (κλιπ).

Τα κλιπαριστικά μηχανήματα διαθέτουν τα ακόλουθα μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • Προσφέρουν ευκολία στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της συσκευασίας
  • Διατηρούν το συσκευασμένο προϊόν φρέσκο, καθαρό και υγιεινό
  • Εφαρμόζουν τα κλιπ μέσω αυτόματης – ημιαυτόματης λειτουργίας

Χρησιμοποιούνται συχνά για την συσκευασία των ακόλουθων ειδών:

  • Προϊόντα αρτοποιείου
  • Ζαχαρωτά
  • Προϊόντα κρέατος
  • Ξηροί καρποί, σνακ
  • Γεωργικά προϊόντα
  • Οτιδήποτε μπορεί να κλειστεί απλά σε μία σακούλα

Η εταιρεία μας διαθέτει:

Ημιαυτόματα κλειστικά μηχανήματα σακουλών με κλιπ τύπου Kwik Lok

Τα μηχανήματα αυτά είναι τόσο απλά στη χρήση, ώστε η παραγωγικότητα του μηχανήματος να μπορεί να φθάσει και τις 30 σακούλες το λεπτό. Το κλιπ τοποθετείται άμεσα με την είσοδο της σακούλας στη μηχανή. Με την απομάκρυνση της έτοιμης συσκευασίας, το επόμενο κλιπ παίρνει αυτόματα θέση για το κλείσιμο της επόμενης σακούλας.

Τα ημιαυτόματα κλιπαριστικά μηχανήματα, σύμφωνα με την επιλεγόμενη διαμόρφωση, διατίθενται και με εκτυπωτή για την αναγραφή τιμής, ημερομηνίας ή κωδικού προϊόντος επάνω στο κλιπ.

Αυτόματα κλειστικά μηχανήματα σακουλών με κλιπ τύπου Kwik Lok

Τα μηχανήματα αυτά μπορούν να εκτελέσουν αυτόματα τις ακόλουθες δύο κινήσεις∙ αρχικά κλείνουν τη σακούλα με το προϊόν και έπειτα, εφόσον διαθέτουν ενσωματωμένο εκτυπωτή (προσφέρεται κατ’ επιλογήν), εκτυπώνουν την τιμή του προϊόντος, την ημερομηνία λήξεως, κ.ά.

Ο σχεδιασμός τους είναι απλός και λειτουργικός, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα το κόστος αγοράς και συντήρησης τους να είναι ιδιαίτερα χαμηλό και η φύρα ελάχιστη. Η κατασκευή τους συνολικά, εγγυάται μια σειρά ετών απροβλημάτιστης λειτουργίας.

Δύνανται να χρησιμοποιήσουν μια ευρεία γκάμα πλαστικών κλιπ καθώς και σακουλών σε διάφορα μεγέθη και από υλικά όπως πλαστικό, δίχτυ, ακόμα και χαρτί.

Σύμφωνα με την επιλεγόμενη διαμόρφωση, διατίθενται και με ταινιόδρομο μεταφοράς για πλήρη αυτοματοποίηση της συσκευαστικής διαδικασίας.

Ημιαυτόματα μηχανήματα κλεισίματος σακουλών με διπλό πλαστικοποιημένο σύρμα (κλιπ)

Τα μηχανήματα αυτά, λόγω της κλίσης που διαθέτουν, θεωρούνται κατάλληλα για ευαίσθητα προϊόντα που σπάζουν ή θρυμματίζονται εύκολα, ενώ τα μέρη των μηχανημάτων που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η κλίση τους μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του προϊόντος.

Η διαδικασία λειτουργίας είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χειριστής τοποθετεί τη σακούλα στο στόμιο του μηχανήματος και το μηχάνημα αναλαμβάνει να την ακινητοποιήσει (μέσω της ειδικής βάσης στήριξης) στο επιθυμητό ύψος, με σκοπό την τοποθέτηση του κλιπ πάντοτε στο ίδιο σημείο. Έπειτα από την τοποθέτηση του κλιπ, το μηχάνημα απελευθερώνει το τελικό προϊόν με ασφάλεια στην κεκλιμένη επιφάνεια.

Σύμφωνα με την επιλεγόμενη διαμόρφωση, προσφέρεται και η δυνατότητα τοποθέτησης θερμικού εκτυπωτή.

Service

Διαθέτουμε πιστοποιημένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που εγκαθιστούν τα μηχανήματα και εκπαιδεύουν τον χειριστή των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την αποστολή ειδικού τεχνικού διαθέτοντας μεγάλο stock ανταλλακτικών, για άμεση αντικατάσταση όλων των βλαβών.
Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας Πανελλαδικά! Δείτε περισσότερα εδώ.

Κλιπαριστικά Μηχανήματα
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross