fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Σακούλες Συσκευασίας Τροφίμων

Η Kapelis Packaging διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από σακούλες συσκευασίας τροφίμων, τόσο απλών όσο και πιο εξειδικευμένων με διάφορες χρήσεις όπως απλή αποθήκευση τροφίμων, συσκευασία πολυτελείας για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, συσκευασία κενού, ακόμη και συσκευασία έτοιμη για ψήσιμο.

Οι σακούλες συσκευασίας τροφίμων που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων τροφίμων, εξασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία και διατήρηση της φρεσκάδας των προϊόντων σας.

Οι σακούλες μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Επιπλέον, προσφέρουμε δυνατότητες προσαρμοσμένης εκτύπωσης για να ενισχύσετε το brand σας.

Επενδύουμε συνεχώς στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον και αποδοτικές.

Τα υψηλά στάνταρ ασφάλειας, το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO καθώς και η πιστοποιημένη καταλληλότητα επαφής των υλικών με τρόφιμα, καθιστούν τις σακούλες συσκευασίας ικανές να καλύψουν τις εκάστοτε ανάγκες με στόχο την επιτυχημένη παρουσίαση, τη διασφάλιση της διατηρησιμότητας του προϊόντος και της υγείας των καταναλωτών.

 

Είδη σακουλών συσκευασίας:

Σακούλα συσκευασίας κενού (Vacuum): για εξαγωγή αέρα και στεγανοποίηση προϊόντος , ιδανικό για αποθήκευση τυριών, ψαριών, κρεάτων και για διάφορες άλλες χρήσεις πέραν της συσκευασίας τροφίμων. Διαφόρων διαστάσεων και παχών, BS ή 3S κολλήσεων, σε ποικιλία χρωμάτων.
Ανακυκλώσιμες σακούλες Vacuum: Λιγότερο πλαστικό, ίδιες ιδιότητες, κατάλληλες και για τροποποιημένη ατμόσφαιρα (ΜΑΡ).
Σακούλες Κενού-συρρίκνωσης: Άντληση αέρα και συρρίκνωση σε θερμαινόμενη δεξαμενή νερού, υψηλής φραγής (HB) ή χαμηλής φραγής (LB).
Σακούλες Vacuum υψηλής ποιότητας για εξειδικευμένες εφαρμογές: Για συσκευασία ΜΑΡ, ακόμη και για ψήσιμο.
Σακούλες Sous-vide: για ομοιόμορφο μαγείρεμα, διατηρώντας τα αρώματα και τις θρεπτικές ουσίες των τροφίμων.
Τύπου Doypack: για καλύτερη προβολή προϊόντος.
Σακούλες πολυτελείας: Με μεγάλο εύρος εφαρμογών, τόσο σε τρόφιμα όσο και σε δώρα και παιχνίδια.
Σακούλες θερμοκολλούμενες.
Σακούλες ψησίματος: για ομοιόμορφο και νόστιμο ψήσιμο, χωρίς να μυρίζει το σπίτι, κατάλληλες για φούρνο με αέρα, μικροκύματα ή επιτραπέζιο φουρνάκι.
Σακούλες διάτρητες: για διαπνέοντα προϊόντα, σφραγίζουν με απλό θερμοκολλητικό, δυνατότητα για ενσωματωμένο σχοινάκι κλεισίματος, επιλογή στάνταρ διαστάσεων.
Σακούλες εκτυπώσιμες: δώστε στη συσκευασία σας το χρώμα που της ταιριάζει, ποιοτικά εκτυπωμένες σε σακούλες για την καλύτερη προβολή του προϊόντος σας.

 

Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross