fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Αξίες
Οι Αξίες μας
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Όραμα
Γιατί Εμάς
Η εταιρεία μας πιστεύει στις μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς εταιρικές σχέσεις τόσο με τους προμηθευτές όσο και με τους πελάτες της. Μέσα σε τρεις δεκαετίες, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και στενών δεσμών, επομένως καλύτερης επικοινωνίας και ταχύτερης εξυπηρέτησης. Έχουμε βοηθήσει μικρούς και μεγάλους παραγωγούς να βρουν την κατάλληλη συσκευασία/εικόνα για το προϊόν τους. Είμαστε σύμβουλοι για την βελτιστοποίηση της παραγωγής σας. Θεωρούμε σκοπό μας την διαφύλαξη, ασφαλή μεταφορά και σωστή παρουσίαση των προϊόντων σας.

Πλαισιώνουμε το εταιρικό μας περιβάλλον με σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, προωθώντας ένα οικογενειακό κλίμα. Ενδιαφερόμαστε εμπράκτως για την ευημερία και το ευ ζην των στελεχών μας, με συνεχή βοήθεια και στήριξη. Χτίζουμε διαπροσωπικές σχέσεις και υποστηρίζουμε την αλληλεγγύη στην μεταξύ μας επικοινωνία. Σημείο αναφοράς για την εταιρική μας κουλτούρα είναι οι άνθρωποι που τη συνθέτουν και οι αξίες που πρεσβεύουν, δίχως εκείνους η Kapelis Packaging δεν θα μπορούσε να έχει την αντίστοιχη επιτυχία. Στοχεύουμε στην συνεχή εξέλιξη και πρόοδο, πνευματική και οικονομική, για κάθε μέλος της οικογένειας μας.

Ξεχωριστό κεφάλαιο στις αξίες μας κατέχει η διαφάνεια και η οικονομική συνέπεια. Έχοντας βραβευτεί επί τρία συναπτά έτη (2019, 2020, 2021) ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας», υπηρετούμε πιστά ένα υγιές, καθαρό και δίκαιο χρηματοοικονομικό πλάνο. Παρέχουμε εθελοντικά τα οικονομικά μας στοιχεία για έλεγχο από ορκωτό λογιστή. Είμαστε συνεπείς στις πληρωμές των προμηθευτών και του προσωπικού μας. Η εχεμύθεια και η διαφάνεια είναι βασικά χαρακτηριστικά της εταιρικής μας κουλτούρας.

Τέλος, παρέχουμε βοήθεια στην Ελληνική κοινωνία με ποικίλους τρόπους που μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Η εταιρεία μας πιστεύει και προσπαθεί ενεργά για μια συλλογική βελτίωση. Η φιλοσοφία της εταιρείας επιδιώκει να βοηθά, να συνεργάζεται και να είναι ειλικρινής. Στοχεύουμε σε μια συνολική εξέλιξη της ελληνικής αγοράς και κοινωνίας, την ενδυνάμωση όλων και όχι την απομόνωση της εταιρείας μας από το περιβάλλον της. Προωθούμε την έννοια της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης διότι πιστεύουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η εταιρεία μας φροντίζει και διαφυλάσσει έμπρακτα το Περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, επενδύει σε ορκωτό λογιστή ώστε να προωθήσει τη διαφάνεια, καλλιεργεί έναν ηθικό κώδικα και συμβάλλει σε διάφορα κοινωνικά προγράμματα ώστε να ενισχυθεί η κοινωνία μας.

Οι άνθρωποί μας
Η Εταιρεία μας ενθαρρύνει ενέργειες που σκοπό έχουν να εξελίξουν τους Ανθρώπους της. Επενδύει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια με σκοπό να εξελίξει και να εξελιχθεί, καλλιεργώντας ένα ομαδικό κλίμα βελτίωσης.

Επίσης, είναι μέσα στην Πολιτική της Εταιρείας η συνεργασία με Ανώτερα ή Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων των σπουδαστών επί πτυχίο.

Στηρίζει νέους ανθρώπους που έχουν τελειώσει τις σπουδές τους αλλά δεν έχουν προϋπηρεσία. Η απορρόφηση νέων ανθρώπων χωρίς προϋπηρεσία, είναι μια πρακτική της εταιρείας με οφέλη για την ίδια αλλά και για την κοινωνία.

Το περιβάλλον μας

Προσπαθούμε ενεργά να βοηθήσουμε τις δραστηριότητες που αποσκοπούν στην καλύτερη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος μας. Συνεργαζόμαστε με την ΕΕΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης), την Ανακύκλωση Συσκευασιών Α.Ε., τον ΕΟΑΝ (Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης) και την ΑΦΗΣ.

Συνεχίζουμε να αποφεύγουμε περιττές εκτυπώσεις, καθώς η εξοικονόμηση χαρτιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ηθικό κώδικα της εταιρείας την τελευταία δεκαετία. «Σκέψου προτού εκτυπώσεις!»

Έχουμε επενδύσει σε εγκατάσταση συστήματος Α.Π.Ε φωτοβολταϊκών, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνεται από το μηχανισμό Net Metering, για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας.

Καλύπτουμε σημαντικό μέρος των καταναλώσεων , μειώνοντας το ενεργειακό κόστος εκπομπών CO2, σε πλήρη εναρμόνιση με τους εθνικούς στόχους για την ενέργεια

Η κοινωνική μας συμβολή
H Εταιρεία αποτελεί επίσημο υποστηρικτή της Τράπεζας Τροφίμων, όπου γίνεται ένας μεγάλος αγώνας από πολλές εταιρείες κυρίως στο χώρο των τροφίμων, να βοηθήσουν στη σίτιση ομάδων που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα η Κapelis Packaging προσφέρει μέρος των εσόδων της για να στηρίξει τα Παιδικά Χωριά SOS, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και το Χαμόγελο του Παιδιού. Επιπρόσθετα, στην εταιρεία εντός, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους γίνεται συλλογή πλαστικών καπακίων, όπου προσφέρονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, προκειμένου να γίνουν αγορές αμαξιδίων για ΑΜΕΑ που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν.

Η Kapelis Packaging ενίσχυε και συνεχίζει να ενισχύει δράσεις, ιδιαίτερα μαθητών. Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να συσκευάσουν οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής – Αρτοζαχαροπλαστικής του ΕΕΕΕΚ Νέου Ηρακλείου τις δημιουργίες τους, τα Healthy Bites, απευθύνθηκαν σε εμάς για να προτείνουμε λύσεις. Οι συνάδελφοι από το Τμήμα Πωλήσεων με χαρά ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν λύσεις συσκευασίας σε σακούλες τύπου Doypack.

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συνεχίζει να προσφέρει γεύματα στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τραχώνων. Τα γεύματα προσφέρονται σε σκεύη μίας χρήσεως cpet με καπάκι, ευγενική χορηγία της Kapelis Packaging.

Τα σκεύη επέτρεψαν τη σωστή μεριδοποίηση, διευκόλυναν τη διανομή, αλλά και βεβαίωσαν την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Τέλος ο οργανισμός της Kapelis Packaging επιδιώκει και προωθεί τη διαφάνεια με κάθε τρόπο. Ο στόχος μας να πλαισιώσουμε την ελληνική κοινωνία με εχεμύθεια και εμπιστοσύνη μας κινητοποίησε. Αυτοβούλως, ζητάμε ετήσιο έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας από Ορκωτό Λογιστή ώστε να αποδείξουμε την φερεγγυότητα της εταιρείας μας.
Το όραμα της Kapelis Packaging είναι να αποτελεί έναν αρωγό γνώσης, τεχνολογίας και προστιθέμενης αξίας στην προσπάθεια της Ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας για ανάκαμψη και επιτυχή παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Να βοηθήσει στην ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας βρισκόμενη στο πλευρό του μεγάλου και μικρού Έλληνα παραγωγού τροφίμου και όχι μόνο.

Στόχος όλων μας είναι μία Ελλάδα αυτάρκης στην παραγωγή, στην τυποποίηση και διάθεση ποιοτικών τροφίμων στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά.

Γιατι να επιλέξετε εμάς:
Διαθέτουμε εκτεταμένη βάση ικανοποιημένων πελατών.

Διαθέτουμε ιστορικό καινοτόμων, αξιόπιστων και οικονομικών λύσεων συσκευασίας.

Εκπροσωπούμε καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, στοχεύοντας στην αξιοπιστία και την ποιότητα.

Έχουμε συνδυασμένη εμπειρία πολλών ετών στη συσκευασία τροφίμου και όχι μόνο.

Μας εμπιστεύονται εξίσου οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες αλλά και οι μικροί παραγωγοί.

Η εταιρική κουλτούρα μας διαπνέεται από σεβασμό, ειλικρίνεια και μακροχρόνια εμπιστοσύνη.

Έχουμε όραμα να βοηθήσουμε την ελληνική βιοτεχνία – βιομηχανία.

Εν κατακλείδι, προοδεύουμε και εξελισσόμαστε γιατί αγαπάμε την συσκευασία.

Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό τόσο επιστημονικό όσο και τεχνικό, πάντα με διάθεση να δώσει λύσεις και να βοηθήσει τους πελάτες μας τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση των προϊόντων μας

Ενημερωνόμαστε τακτικά μέσω σεμιναρίων αλλά και εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό για όλες τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της συσκευασίας ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή/ λύση ανάλογα με το προϊόν σας

Διαθέτουμε άμεση τεχνική κάλυψη και τηλεφωνική υποστήριξη με πλήρη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για όλα τα μηχανήματά μας σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω δικού μας εξειδικευμένου και πιστοποιημένου τεχνικού προσωπικού

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και μηχανημάτων υποστηρίζοντας τόσο τον μικρό παραγωγό όσο και τις μεγάλες βιομηχανίες

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και μεγάλη ποικιλία υλικών και μηχανημάτων ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη

Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross