fbpx
  • English
Τελευταία Νέα
Έξυπνες Λύσεις Ζύγισης 
5/12/2021
Προσθέτουμε στην γκάμα μας τη νέα σειρά έξυπνων ημιαυτόματων λύσεων ζύγισης της MARCO. Περιλαμβάνουν μία πλήρη γκάμα εφαρμογών ταχείας ζύγισης μερίδων και δόσεων προϊόντων, αξιοποιώντας τη λειτουργία της αφαιρετικής ζύγισης.

Η παραγωγικότητα του χρήστη αυξάνεται έως και πάνω από 30%, μειώνοντας παράλληλα το ποσοστό των υπέρβαρων δόσεων σε ποσοστό κάτω του 1%.


Δείτε περισσότερα...
Επενδύσαμε σε νέα εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων
1/12/2021
Η Kapelis Packaging, επένδυσε σε νέα εγκατάσταση συστήματος Α.Π.Ε φωτοβολταϊκών 40,56kWp, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνεται από το μηχανισμό συμψηφισμού παραγόμενης- καταναλισκόμενης ενέργειας (Net Metering), για την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχείρησης, ενώ η παραγόμενη ηλεκτρική ισχύς δεν θα υπερβαίνει το άθροισμα των ηλεκτρικών καταναλώσεων της.

Με την εφαρμογή του μηχανισμού Net Metering, η εταιρεία θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των καταναλώσεων της, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος στις εκπομπές CO2, σε πλήρη εναρμόνιση με τους εθνικούς στόχους για την ενέργεια.


Δείτε περισσότερα...
Συμμετέχουμε στη FOODTECH 2021
12/11/2021
Στις 12 - 15 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στη FOODTECH 2021 τη μεγαλύτερη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η FOODTECH 2021 είναι το σημαντικότερο εμπορικό και τεχνολογικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών.

Δείτε περισσότερα...
Συνεργασία Κουλουράδων – Kapelis Packaging για οικολογική συσκευασία Halopack®
02/09/2021

Ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα και την οικολογία άνοιξε και στην Ελλάδα. Η εταιρεία «Κουλουράδες» επέλεξε να καινοτομήσει και να επενδύσει ακολουθώντας την πρώτη παγκόσμια οικολογική πατέντα του Συστήματος Halopack®, που η Kapelis Packaging φέρνει στη χώρα σε αποκλειστικότητα˙ τα «Τραγανάκια Κουλουράδες» βρίσκονται στην αγορά. Από κοινού δουλέψαμε με πάθος για μια ελληνική εφαρμογή συσκευασίας εξοικονόμησης πλαστικού κατά 90%, επιτυγχάνοντας επιπλέον άψογα αποτελέσματα διατηρησιμότητας.


Δείτε περισσότερα...

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στη νομοθεσία των πλαστικών υλικών
01/09/2021

Καθώς η εταιρεία μας αλληλοεπιδρά και συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων, θεωρούμε πρέπον να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στη νομοθεσία των πλαστικών υλικών.

Δείτε περισσότερα...

Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2021
10/07/2021
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας βραβεύθηκε ως “Diamond of the Greek Economy” για ακόμη μία χρονιά, για τρίτη συνεχόμενη φορά!

Η Kapelis Packaging διακρίθηκε ξανά ανάμεσα στις δυναμικότερες Ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως “Diamond of the Greek Economy” για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα.


Δείτε περισσότερα...
Οικονομικές Λύσεις Συσκευασίας Πρωινού και Έτοιμου Γεύματος
19/05/2021
Με γνώμονα πάντοτε την ατομική και δημόσια υγεία αλλά και δεδομένης της απαίτησης για αυξημένη υγιεινή στην εστίαση και προστασία του τελικού καταναλωτή, προτείνουμε οικονομικές λύσεις συσκευασίας πρωινού και έτοιμου γεύματος.

Δείτε περισσότερα...
Σκεύη πολυπροπυλενίου (PP) 187x137 με δύο διαμερίσματα
22/03/2021

Ικανοποιώντας την αυξημένη ζήτηση της αγοράς για διαφορετικά προϊόντα συσκευασμένα στο ίδιο σκεύος, η Kapelis Packaging διαθέτει σκεύη πολυπροπυλενίου 187x137 σε διαμόρφωση με δύο διαμερίσματα (compartments).

Συσκευάστε τα διαφορετικά στοιχεία του έτοιμου γεύματος, π.χ. κρέας και γαρνιτούρα, στα χωριστά διαμερίσματα του ίδιου οικονομικού, ποιοτικού και ανθεκτικού σκεύους.

Για θερμοκρασίες χρήσης από 0°C έως +120°C, ικανά για χρήση σε ψύξη, μικροκύματα, γέμισμα εν θερμώ (hot filling), παστερίωση, αποστείρωση και μεταφορά ζεστού φαγητού. Επίσης είναι κατάλληλα για συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) σύντομης διάρκειας.

Πλήρως ανακυκλώσιμα.

Δείτε περισσότερα...

 Ευγενική χορηγία σκευών CPET στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
22/03/2021

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συνεχίζει να προσφέρει γεύματα στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τραχώνων. Τα γεύματα προσφέρονται σε σκεύη μίας χρήσεως cpet με καπάκι, ευγενική χορηγία της Kapelis Packaging.

Τα σκεύη επέτρεψαν τη σωστή μεριδοποίηση, διευκόλυναν τη διανομή, αλλά και βεβαίωσαν την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Ευχαριστούμε τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και θα συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα της στηρίζοντας το κοινωνικό της έργο με σκεύη μίας χρήσεως cpet.

Αποκλειστικά από την Kapelis Packaging η Halopack© στην Ελλάδα
19/03/2021
Η Kapelis Packaging φέρνει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα κορυφαία «αεροστεγή», φιλικά προς το περιβάλλον σκεύη της Halopack©.

Η καινοτομία συναντά την πρακτικότητα!
Τα σκεύη Halopack© μειώνουν τη χρήση πλαστικού/ σκεύος κατά 90%. Το φιλμ επικάλυψης μπορεί να διαχωριστεί εύκολα από το χαρτί αφού δεν περιέχει πρόσθετα και κόλλα επιτρέποντας την ξεχωριστή συλλογή των δύο μερών προς ανακύκλωση.

Το απόλυτο σκεύος.
Για συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) και skin (VSP), με υψηλή ποιότητα σφράγισης, τα καθιστούν ικανά για την αποτελεσματικότερη διατήρηση ή/ και επέκταση της διάρκειας ζωής των τροφίμων. Με δυνατότητα χρήσης σε φούρνο, μικροκύματα και κατάψυξη.

Εντυπωσιακή αισθητική

Με δυνατότητα εκτύπωσης σε 10 πλευρές το κάνει να ξεχωρίζει στο πλήθος.

Δείτε περισσότερα...

“Diamond of the Greek Economy 2020”
10/09/2020
Η Kapelis Packaging διακρίθηκε ανάμεσα στις δυναμικότερες Ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως “Diamond of the Greek Economy 2020” για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy Awards” διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing. Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις, στηριζόμενη σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.
Η επανάληψη της διάκρισης ενισχύει τη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά, αποδεικνύει την ηγετική θέση μας στον τομέα της συσκευασίας και καταδεικνύει τις δυνατότητες ανάπτυξής μας. Πιστεύουμε ότι με τις καινούριες, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας, την αναγνωρισιμότητα και τη σκληρή δουλειά, η Kapelis Packaging από κοινού με τους αξιότιμους συνεργάτες της θα συνεχίσει να κυριαρχεί στον κλάδο της συσκευασίας.

Στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας, η διάκριση αυτή μας δίνει κουράγιο να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Τοποθέτηση νέας αυτόματης κλειστικής μηχανής Reepack για την παραγωγή έτοιμου γεύματος σε σκεύη πολυπροπυλενίου
10/06/2020
H Ιταλική εταιρεία Reepack αποτελεί ηγετικό κατασκευαστή των αυτόματων κλειστικών μηχανών (tray sealers) προσφέροντας την διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος με προηγμένο σύστημα σφράγισης.

Η σειρά Reematic έχει τη δυνατότητα να σφραγίσει 60-70 τεμάχια/ λεπτό σε συνθήκες απλής σφράγισης, διαθέτει σύστημα ευθυγράμμισης των σκευών σε μία σειρά ώστε να διευκολύνει την τοποθέτηση ετικέτας, τον έλεγχο βάρους και την ανίχνευση ξένων σωμάτων στη συνέχεια της γραμμής.
Copyright © 2022 Kapelis Packaging
envelopephonemagnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram