fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Τελευταία Νέα
Blog
Blog
15 Ιουλίου, 2024
Διαμόρφωση, Γέμισμα και Σφράγιση Σακουλών Doypack από την Αυτόματη Μηχανή Doystar.
Παρουσίαση Διαδικασία Διαμόρφωσης Τεχνολογικές Καινοτομίες Πλεονεκτήματα των συσκευασιών Doypack Η μηχανή διαμόρφωσης Doystar από τον ιταλικό οίκο HBTS χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ευέλικτων συσκευασιών…
15 Ιουλίου, 2024
Συσκευασία Λουκάνικου
Τα λουκάνικα είναι παραδοσιακά προϊόντα κρέατος και η τεχνολογία παραγωγής τους βασίζεται τόσο στην επιστημονική και τεχνολογική βάση, όσο και στην επιδεξιότητα και εμπειρία…
15 Ιουλίου, 2022
ReeNEXT: Η βιομηχανία 4.0 στη συσκευασία τροφίμων
Η μεταποιητική βιομηχανία έχει αντιμετωπίσει αυξανόμενες προκλήσεις τα τελευταία χρόνια. Ο κλάδος εξετάζει ένα χάσμα δεξιοτήτων που πρόκειται να μεγαλώσει, καθώς το 22% των…
6 Μαΐου, 2022
Συσκευασία Φρέσκου Κρέατος/ Πουλερικών σε Σκεύος ή Skin με χρήση Αυτόματων Κλειστικών Μηχανών
Το νωπό κρέας έχει μια ορισμένη διάρκεια ζωής που σε φυσικές συνθήκες δεν είναι μεγάλη. Μια ευρέως εφαρμοζόμενη μέθοδος για μεγαλύτερη παράταση ζωής και…
30 Μαρτίου, 2022
Συσκευασία Φράουλας
Η φράουλα, αν και αρκετά ευαίσθητο και ευπαθές φρούτο, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας. Αν και δεν πρόκειται για…
4 Φεβρουαρίου, 2022
Συσκευασία Κίτρινου Τυριού σε Κενό (Vacuum)
Μεταξύ των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία κίτρινων τυριών, όπως κασέρι, γκούντα, ένταμ, ημίσκληρο τυρί κ.ά., ιδίως όταν πρόκειται για κομμάτια, μπαστούνια, κεφάλια…
Τα Νέα Μας

Επίσκεψη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις Εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging και Παρουσίαση από το Τμήμα Ανάπτυξης της Εταιρείας

04/06/2024

Με μεγάλη χαρά, η Kapelis Packaging υποδέχθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, τους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της. Στην επίσκεψη αυτή, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρωτοποριακή τεχνολογία των υλικών και μηχανών συσκευασίας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, το καταρτισμένο Τμήμα Ανάπτυξης της Kapelis Packaging παρουσίασε στους φοιτητές τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υλικών συσκευασίας, δίνοντας έμφαση στις οικολογικές λύσεις και τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζονται. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των υλικών συσκευασίας.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους ειδικούς της εταιρείας, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους πορεία. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging, όπου οι φοιτητές είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των οικολογικών σκευών Halopack αλλά και τη χρήση των σύγχρονων μηχανημάτων συσκευασίας που διαθέτει η εταιρεία στο show room.

Η Kapelis Packaging δεσμεύεται να συνεχίσει την υποστήριξή της στην εκπαίδευση και την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα της συσκευασίας, συνεργαζόμενη με πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά κέντρα για την ενημέρωση νέων τεχνολογιών και λύσεων που θα συμβάλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την επίσκεψη και εύχεται στους φοιτητές καλή επιτυχία στις σπουδές τους και στη μελλοντική τους καριέρα.

 

 

Συζήτηση για θέματα ασφάλειας τροφίμων με τον κο Αργύρη Στούρα, Τεχνικό Διευθυντή της εταιρείας Kapelis Packaging

25/04/2024

Podcast Νο 2: Food safety matters: insights and solutions

Powered by TUV HELLAS-TUV NORD in cooperation with Safe Eat
1. Ενημέρωση Ευρωπαϊκής και Εθνικής νομοθεσίας στο τομέα των τροφίμων (Οδηγίες, Κανονισμοί, Εγκύκλιοι)
2. Ενημέρωση για τις γνωματεύσεις της επιτροπής Φυτών, Ζώων, Τροφίμων και Ζωοτροφών (PAFF Committee) στην επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης
3. Ανιχνευτές μετάλλων, X-Ray και οπτική παρακολούθηση - φασμοτογραφικοί αναλυτές υψηλής απεικόνισης: χαρακτηριστικά, ιδιότητες, συντήρηση, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, εφαρμογή σε εταιρίες.

 

Το link του Podcast 

Σεμινάριο από την Kapelis Packaging, στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, για τις νέες τεχνολογίες συσκευασίας

29/03/2024

Ο Υπεύθυνος του Βιομηχανικού Εξοπλισμού της Kapelis Packaging, κ. Σταύρος Παπαζαχαρίας, παρουσίασε στους φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, τις νέες τεχνολογίες συσκευασίας στη βιομηχανία γάλακτος και τυροκομικών. Το σεμινάριο αφορούσε τις μηχανές συσκευασίας κενού, θερμοδιαμόρφωσης, σφράγισης, καθώς και των υλικών συσκευασίας, με ιδιαίτερη αναφορά στις νέες οικολογικές συσκευασίες.

Νέες Κομποστοποιήσιμες σακούλες τύπου Doypack της Isoplus από την Kapelis Packaging
26/03/2024

Η εταιρεία ISOPLUS, σε συνεργασία με την πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας Kapelis Packaging, παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής “myelements” στις νέες οικολογικές, κομποστοποιήσιμες σακούλες τύπου Doypack, ενισχύοντας έτσι τη δέσμευσή της για βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Η σειρά διαθέτει 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, που θωρακίζουν τον οργανισμό, καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και τον βοηθούν να φροντίζει και να βελτιώνει τον εαυτό του κάθε μέρα.

Οι νέες σακούλες κατασκευάζονται από κομποστοποιήσιμο και πλήρως ανακυκλώσιμο υλικό το οποίο προέρχεται από παρθένο α' ύλη χαρτιού, με βιοδιασπώμενη επίστρωση που της προσδίδει φραγή ενάντια στην υγρασία και τις λιπαρές ύλες. Είναι ανθεκτικές σε θερμοκρασίες από -18° C έως και 220° C και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες κατάψυξης και αναθέρμανσης. Επίσης έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης τετραχρωμίας με οικολογικά μελάνια.

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη από την Kapelis Packaging, προσφέροντας την πλέον σύγχρονη οικολογική λύση στη συσκευασία των σακουλών τύπου Doypack, συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

FoodExpo 2024
18/03/2024

Η Kapelis Packaging συμμετείχε στη µεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στις 9-11 Μαρτίου 2024, στο Metropolitan Expo.

Η ομάδα της Kapelis Packaging με πολυετή εμπειρία στις εκθέσεις, παρουσίασε τα κορυφαία «αεροστεγή» σκεύη Halopack®, τα οποία είναι φτιαγμένα από χαρτί και ένα φιλμ επικάλυψης, ανακυκλώσιμο, προσαρμοσμένο χωρίς πρόσθετα και κόλλα, μειώνοντας έτσι τη χρήση του πλαστικού κατά έως και 90%.

Τα σκεύη Halopack® εισάγονται και παράγονται σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Νέα Σειρά "Chicken Gourmet" από την ΠΙΝΔΟΣ σε Οικολογικά Χάρτινα Ψηνόμενα Σκεύη Halopack© της Kapelis Packaging

04/02/2024

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, παρουσίασε τη νέα σειρά έτοιμων μαριναρισμένων προϊόντων "Chicken Gourmet", στα ψηνόμενα οικολογικά σκεύη Halopack© της Kapelis Packaging. Η σειρά περιλαμβάνει 4 νέα προϊόντα (τηγανιά, φιλετάκια, σουβλάκια και κοπανάκια), από τα υψηλής ποιότητας νόστιμα κοτόπουλα της Πίνδου, μαριναρισμένα με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου, έτοιμα για ψήσιμο, χωρίς καμία προετοιμασία. Τα νέα σκεύη είναι κατάλληλα για ψήσιμο σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε συμβατικό φούρνο με αέρα στους 180οC, παράγονται από παρθένο α’ ύλη χαρτιού και σφραγίζονται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φιλμ, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά των προϊόντων. Οι νέες, κομψές, χάρτινες, ανακυκλώσιμες συσκευασίες μειώνουν έως και κατά 90% το πλαστικό ανά σκεύος, συνδυάζοντας υγιεινό και ποιοτικό φαγητό με φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις συσκευασίας. Η Κapelis Packaging, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας, παράγει τα σκεύη Halopack© στις εγκαταστάσεις της, σε απομονωμένο χώρο, προστατευμένο από την είσοδο σκόνης και μικροοργανισμών (Clean Room).

Η Hellenic Catering λανσάρει τα Guru Burger στην πρωτοποριακή συσκευασία Halopack της Kapelis Packaging.

27/06/2023
H Hellenic Catering εμπιστεύτηκε την Kapelis Packaging με την πρωτοποριακή συσκευασία Halopack, για την παρουσίαση των νέων Guru Burger! Αφράτο ψωμάκι, σε τρεις λαχταριστές γεύσεις (Cheese, BBQ και Chicken) και με μοναδικά υλικά που σφραγίζεται στο προηγμένο τεχνολογικά σκεύος Halopack υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά του προϊόντος. Τα νέα Guru Burger αποθηκεύονται στο ψυγείο και η ετοιμασία του γεύματος γίνεται σε λιγότερο από 1 λεπτό, αφού ανοίξει μόνο του το σκεύος σε φούρνο μικροκυμάτων. H χάρτινη συσκευασία μειώνει έως και κατά 90% το πλαστικό ανά σκεύος και κατασκευάζεται από έως και 90% ανακυκλωμένο χαρτί. Μετά τη χρήση, το φιλμ επικάλυψης μπορεί εύκολα να διαχωριστεί από το χαρτί, επιτρέποντας την ξεχωριστή συλλογή των δύο μερών προς ανακύκλωση.

Η Kapelis Packaging στην Interpack 2023

04/05/2023

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση, όπου παρουσιάζονται καινοτόμες και τεχνολογικά εξελιγμένες προτάσεις για τον τομέα της συσκευασίας.

Στα πλαίσια των μεταβαλλόμενων αναγκών των καταναλωτών, η Kapelis Packaging συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται και να εξειδικεύεται στην τεχνολογία της συσκευασίας. Η ομάδα μας παραβρέθηκε στην έκθεση Interpack 2023, στα περίπτερα των εταιρειών Reepack s.r.l., Cassel GmbH, DM Packaging s.r.l., Kulp Ltd και Halopack N.V. που έγινε στο Düsseldorf στο διάστημα 4-10 Μαΐου.

MEAT PLACE: Συνέντευξη Παναγιώτης Καπέλης

24/03/2023

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Μeat Place, από τον κ. Παναγιώτη Καπέλη, Διευθύνων Σύμβουλο της Π. Καπέλης Α.Ε.Β.Ε. (Kapelis Packaging).Δείτε περισσότερα...
Food Experts Award 2023: Gold Winner
03/03/2023
H Kapelis Packaging έλαβε το Χρυσό βραβείο στην τελετή απονομής των Food Experts Awards 2023 που πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στo πλαίσιο της ‘’31ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop & Oenos’’ της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία μας διακρίθηκε στην κατηγορία Excellence in Promoting Sustainability με το σύστημα Halopack.
Τα FEA, Food Experts’ Awards, είναι τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών που οργανώνει το cibum, το ελληνικό website των food experts.
Η διάκριση του συστήματος Halopack για μια ακόμη φορά, έρχεται ως επιστέγασμα της διαρκούς επένδυσης της εταιρείας σε έμψυχο δυναμικό, υποδομές και καινοτόμες τεχνολογίες.


Δείτε περισσότερα...
Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2022
21/12/2022

Η Kapelis Packaging διακρίθηκε για μία ακόμη φορά, την τέταρτη συνεχόμενη, ανάμεσα στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως “Diamond of the Greek Economy 2022” για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις, στηριζόμενη σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.λπ. Η επανάληψη της διάκρισης, πέρα από την αύξηση του κύκλου εργασιών το 2021, εν μέσω δύσκολων συγκυριών, έρχεται ως επιστέγασμα μίας σειράς νέων επενδύσεων της εταιρείας, όπως η αγορά δεύτερου κτηρίου 4.000 τ.μ. υψηλών προδιαγραφών, η κατασκευή clean room για την εγχώρια παραγωγή των οικολογικών χάρτινων σκευών Halopack, αλλά και η διαρκής επένδυση σε έμψυχο δυναμικό, επισφραγίζοντας τη δυναμική παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας και πάλι την ηγετική της θέση στον τομέα της συσκευασίας. Μέρος από αυτό το βραβείο ανήκει και σε όλους τους συνεργάτες, εγχώριους και μη, για την υποστήριξή τους και τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, ώστε μία ελληνική εταιρεία να ακμάζει, προάγοντας την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Αγορά δεύτερου κτηρίου από την Kapelis Packaging
21/11/2022

Η Kapelis Packaging μετά την επένδυση το 2020 στην αγορά νέου κτηρίου στο Κορωπί υψηλών προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας για την στέγαση των γραφείων και αποθηκών της, συνολικής επιφάνειας του χώρου 4.000 τ.μ., προχωράει στην απόκτηση και δεύτερου ιδιόκτητου κτηρίου, πλησίων του πρώτου.

Η συνολική πλέον έκταση των εγκαταστάσεων ξεπερνά τα 8.000 τ.μ. και σκοπός της είναι η αύξηση των ήδη σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων, καθώς και η στέγαση καινοτόμου γραμμής παραγωγής, που θα διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της Kapelis Packaging. Φυσικά, και η νέα αυτή κτηριακή προσθήκη θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής, με αδιαπραγμάτευτη πάντα τη διατήρηση της εταιρικής μας ταυτότητας ως προς τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

Με κινητήρια δύναμη τη συνεχή εξέλιξη και πρόοδο, και με στόχο την κυριαρχία της Kapelis Packaging στην περίπλοκη αγορά του τομέα της συσκευασίας, επιλέχθηκε να υλοποιηθεί η αγορά του ακινήτου αυτήν τη χρονική στιγμή. Η εταιρεία αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι -ακόμη και σε δυσμενείς συγκυρίες- διαθέτει τόσο τα κεφάλαια, όσο και την επιχειρηματική πυγμή, ώστε να συνεχίζει να επενδύει και να μεγαλώνει.

Σχετικά Άρθρα

grillmagazine.gr
dairynews.gr
cibum.gr
sypply-chain.gr
industry-news.gr

Συνεργασία ΑΒ - Kapelis Packaging για οικολογική συσκευασία Halopack®
20/11/2022
Η ΑΒ Βασιλόπουλος έγινε η πρώτη μεγάλη εταιρεία στο χώρο των supermarkets που επέλεξε να καινοτομήσει και να επενδύσει στη πρώτη παγκόσμια οικολογική πατέντα του Συστήματος Halopack® που η Kapelis Packaging έφερε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Tα εξαιρετικής ποιότητας έτοιμα γεύματα ΑΒ YOU’LL LOVE βρίσκονται ήδη στα ράφια, σε συσκευασία Halopack®.

Δείτε περισσότερα...

Σχετικά Άρθρα

naftemporiki.gr
cibum.gr
grillmagazine.gr
meatplace.gr

MDF EXPO  2022
31/10/2022
Η Kapelis Packaging συμμετέχει στην έκθεση MDF EXPO 22 που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στην Αθήνα στις 12 Νοεμβρίου με 14 Νοεμβρίου 2022.

Η ομάδα της Kapelis Packaging με πολυετή εμπειρία στις εκθέσεις θα σας παρουσιάσει όλα τα νέα μηχανήματα και υλικά για τη συσκευασία τροφίμου και μη.

Δείτε περισσότερα...
Συνεργασία Meallion – Kapelis Packaging για οικολογική συσκευασία Halopack®
20/10/2022
Tα εξαιρετικής ποιότητας έτοιμα γεύματα Meallion, με την υπογραφή του κορυφαίου σεφ Λάμπρου Βακιάρου και του αξεπέραστου Θοδωρή Παπαλουκά, σε συσκευασία Halopack®, της Kapelis Packaging.

Μία εφαρμογή συσκευασίας εξοικονόμησης πλαστικού κατά 90% και άψογης διατηρησιμότητας. Τώρα τα γεύματα Meallion, συσκευάζονται σε χάρτινα 100% ανακυκλώσιμα σκεύη, σφραγίζονται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με φιλμ Halopack®, σε κατάλληλη μηχανή σφράγισης επίσης από την Kapelis Packaging και φθάνουν στον καταναλωτή με ασφάλεια, διατηρώντας τη γεύση τους και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε την Meallion και τους συνεργάτες της που εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα τους στο Σύστημα Συσκευασίας Halopack®.

Σχετικά Άρθρα

cibum.gr
grillmagazine.gr

Συσκευασία '22
06/09/2022
Η Kapelis Packaging συμμετέχει στη διεθνή έκθεση SYSKEVASIA 22 που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου 2022.

Η ομάδα της Kapelis Packaging με πολυετή εμπειρία στις εκθέσεις θα σας παρουσιάσει όλα τα νέα μηχανήματα και υλικά για τη συσκευασία τροφίμου και μη.

Δείτε περισσότερα...
Συνεργασία FFH Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd.  – Kapelis Packaging για οικολογική συσκευασία Halopack®
25/07/2022
Η πορεία προς τη βιωσιμότητα και την οικολογία συνεχίζεται. Η εταιρεία FFH Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd. επέλεξε να καινοτομήσει και να επενδύσει ακολουθώντας την πρώτη παγκόσμια οικολογική πατέντα του Συστήματος Halopack® που η Kapelis Packaging έφερε στον ελληνικό κόσμο σε αποκλειστικότητα.

Tα εξαιρετικής ποιότητας έτοιμα γεύματα της FFH Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd. βρίσκονται στην κυπριακή αγορά. Από κοινού δουλέψαμε με πάθος για ακόμη μια ελληνική εφαρμογή συσκευασίας εξοικονόμησης πλαστικού κατά 90%, επιτυγχάνοντας επιπλέον άψογα αποτελέσματα διατηρησιμότητας. Τώρα τα υγιεινά έτοιμα γεύματα και σαλάτες της εταιρείας, συσκευάζονται σε χάρτινα 100% ανακυκλώσιμα σκεύη με φραγή αερίων και σφραγίζονται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φιλμ Halopack, ώστε να φθάσουν στον τελικό καταναλωτή με ασφάλεια, διατηρώντας τη φρεσκάδα τους και παράλληλα συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Ευχαριστούμε τη FFH Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd. που εμπιστεύτηκε τα προϊόντα της στο Σύστημα Συσκευασίας Halopack® της Kapelis Packaging.Δείτε περισσότερα [εδώ!]

Σχετικά Άρθρα

grillmagazine.gr

Η Gilli Diet παρουσίασε νέα σειρά έτοιμων γευμάτων
16/05/2022
Η Gilli Diet παρουσίασε τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων με την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι “Michelin” σεφ Λευτέρη Λαζάρου χρησιμοποιώντας τα ψηνόμενα σκεύη cpet με το αντίστοιχο κλειστικό φιλμ της Kapelis Packaging.

Τα έτοιμα γεύματα κυκλοφορούν ήδη στα supermarket. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε [εδώ!]
Green Awards 2022: Brand of the Year.
21/3/2022
H Kapelis Packaging έλαβε 3 σημαντικές διακρίσεις στην τελετή απονομής των Green Awards 2022, κατακτώντας μεταξύ άλλων και τον κορυφαίο τίτλο “Brand of the Year 2022”.

Στόχος των Green Awards 2022 είναι να προβάλλουν την καινοτομία, επιβραβεύοντας τις διαδικασίες ανάπτυξης και τις υπηρεσίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη, τις βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, την αποδοτική χρήση ενέργειας και επιπλέον να αναδείξουν όλα τα προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable και Zero Waste.
Δείτε περισσότερα...

Σχετικά Άρθρα

greenawards.gr
dairynews.gr
epixeiro.gr
cibum.gr
grillmagazine.gr
selfservice.gr
supply-chain.gr

Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO 2022
12/3/2022
Συμμετέχουμε στη FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά 12-14 Μαρτίου 2022, σε συνθήκες Covid Free στο Metropolitan Expo.


Δείτε περισσότερα...
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ στο 2ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
14/1/2022
Η Kapelis Packaging ήταν χρυσός χορηγός στο 2ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, 14 με 16 Ιανουαρίου 2022.


Δείτε περισσότερα...
Επενδύσαμε σε νέα εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων
1/12/2021
Η Kapelis Packaging, επένδυσε σε νέα εγκατάσταση συστήματος Α.Π.Ε φωτοβολταϊκών 40,56kWp, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνεται από το μηχανισμό συμψηφισμού παραγόμενης- καταναλισκόμενης ενέργειας (Net Metering), για την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχείρησης, ενώ η παραγόμενη ηλεκτρική ισχύς δεν θα υπερβαίνει το άθροισμα των ηλεκτρικών καταναλώσεων της.

Με την εφαρμογή του μηχανισμού Net Metering, η εταιρεία θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των καταναλώσεων της, μειώνοντας το ενεργειακό κόστος στις εκπομπές CO2, σε πλήρη εναρμόνιση με τους εθνικούς στόχους για την ενέργεια.


Δείτε περισσότερα...
Συμμετέχουμε στη FOODTECH 2021
12/11/2021
Στις 12 - 15 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στη FOODTECH 2021 τη μεγαλύτερη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η FOODTECH 2021 είναι το σημαντικότερο εμπορικό και τεχνολογικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών.

Δείτε περισσότερα...
Συνεργασία Κουλουράδων – Kapelis Packaging για οικολογική συσκευασία Halopack®
02/09/2021

Ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα και την οικολογία άνοιξε και στην Ελλάδα. Η εταιρεία «Κουλουράδες» επέλεξε να καινοτομήσει και να επενδύσει ακολουθώντας την πρώτη παγκόσμια οικολογική πατέντα του Συστήματος Halopack®, που η Kapelis Packaging φέρνει στη χώρα σε αποκλειστικότητα˙ τα «Τραγανάκια Κουλουράδες» βρίσκονται στην αγορά. Από κοινού δουλέψαμε με πάθος για μια ελληνική εφαρμογή συσκευασίας εξοικονόμησης πλαστικού κατά 90%, επιτυγχάνοντας επιπλέον άψογα αποτελέσματα διατηρησιμότητας.


Δείτε περισσότερα...

Σχετικά Άρθρα

naftemporiki.gr
newsbeast.gr
newmoney.gr
businessnews.gr
newtimes.gr
sofokleous10.gr
industry-news.gr
epixeiro.gr
cibum.gr
inewsgr.com
csrnews.gr
inbusinessnews.reporter.com.cy
productsgreek.com

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στη νομοθεσία των πλαστικών υλικών
01/09/2021

Καθώς η εταιρεία μας αλληλοεπιδρά και συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων, θεωρούμε πρέπον να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στη νομοθεσία των πλαστικών υλικών.

Δείτε περισσότερα...

Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2021
10/07/2021
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας βραβεύθηκε ως “Diamond of the Greek Economy” για ακόμη μία χρονιά, για τρίτη συνεχόμενη φορά!

Η Kapelis Packaging διακρίθηκε ξανά ανάμεσα στις δυναμικότερες Ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως “Diamond of the Greek Economy” για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα.


Δείτε περισσότερα...

Σχετικά Άρθρα

grillmagazine.gr
dairynews.gr
newtimes.gr
sypply-chain.gr
tyrokomos.gr
meatplace.gr
agronews.gr

Οικονομικές Λύσεις Συσκευασίας Πρωινού και Έτοιμου Γεύματος
19/05/2021
Με γνώμονα πάντοτε την ατομική και δημόσια υγεία αλλά και δεδομένης της απαίτησης για αυξημένη υγιεινή στην εστίαση και προστασία του τελικού καταναλωτή, προτείνουμε οικονομικές λύσεις συσκευασίας πρωινού και έτοιμου γεύματος.

Δείτε περισσότερα...
Σκεύη πολυπροπυλενίου (PP) 187x137 με δύο διαμερίσματα
22/03/2021

Ικανοποιώντας την αυξημένη ζήτηση της αγοράς για διαφορετικά προϊόντα συσκευασμένα στο ίδιο σκεύος, η Kapelis Packaging διαθέτει σκεύη πολυπροπυλενίου 187x137 σε διαμόρφωση με δύο διαμερίσματα (compartments).

Συσκευάστε τα διαφορετικά στοιχεία του έτοιμου γεύματος, π.χ. κρέας και γαρνιτούρα, στα χωριστά διαμερίσματα του ίδιου οικονομικού, ποιοτικού και ανθεκτικού σκεύους.

Για θερμοκρασίες χρήσης από 0°C έως +120°C, ικανά για χρήση σε ψύξη, μικροκύματα, γέμισμα εν θερμώ (hot filling), παστερίωση, αποστείρωση και μεταφορά ζεστού φαγητού. Επίσης είναι κατάλληλα για συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) σύντομης διάρκειας.

Πλήρως ανακυκλώσιμα.

Δείτε περισσότερα...

 Ευγενική χορηγία σκευών CPET στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
22/03/2021

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συνεχίζει να προσφέρει γεύματα στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τραχώνων. Τα γεύματα προσφέρονται σε σκεύη μίας χρήσεως cpet με καπάκι, ευγενική χορηγία της Kapelis Packaging.

Τα σκεύη επέτρεψαν τη σωστή μεριδοποίηση, διευκόλυναν τη διανομή, αλλά και βεβαίωσαν την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Ευχαριστούμε τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και θα συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα της στηρίζοντας το κοινωνικό της έργο με σκεύη μίας χρήσεως cpet.

Αποκλειστικά από την Kapelis Packaging η Halopack© στην Ελλάδα
19/03/2021
Η Kapelis Packaging φέρνει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα κορυφαία «αεροστεγή», φιλικά προς το περιβάλλον σκεύη της Halopack©.

Η καινοτομία συναντά την πρακτικότητα!
Τα σκεύη Halopack© μειώνουν τη χρήση πλαστικού/ σκεύος κατά 90%. Το φιλμ επικάλυψης μπορεί να διαχωριστεί εύκολα από το χαρτί αφού δεν περιέχει πρόσθετα και κόλλα επιτρέποντας την ξεχωριστή συλλογή των δύο μερών προς ανακύκλωση.

Το απόλυτο σκεύος.
Για συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) και skin (VSP), με υψηλή ποιότητα σφράγισης, τα καθιστούν ικανά για την αποτελεσματικότερη διατήρηση ή/ και επέκταση της διάρκειας ζωής των τροφίμων. Με δυνατότητα χρήσης σε φούρνο, μικροκύματα και κατάψυξη.

Εντυπωσιακή αισθητική

Με δυνατότητα εκτύπωσης σε 10 πλευρές το κάνει να ξεχωρίζει στο πλήθος.

Δείτε περισσότερα...

“Diamond of the Greek Economy 2020”
10/09/2020
Η Kapelis Packaging διακρίθηκε ανάμεσα στις δυναμικότερες Ελληνικές επιχειρήσεις και βραβεύτηκε ως “Diamond of the Greek Economy 2020” για την υγιή και αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy Awards” διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing. Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις, στηριζόμενη σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.
Η επανάληψη της διάκρισης ενισχύει τη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά, αποδεικνύει την ηγετική θέση μας στον τομέα της συσκευασίας και καταδεικνύει τις δυνατότητες ανάπτυξής μας. Πιστεύουμε ότι με τις καινούριες, υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας, την αναγνωρισιμότητα και τη σκληρή δουλειά, η Kapelis Packaging από κοινού με τους αξιότιμους συνεργάτες της θα συνεχίσει να κυριαρχεί στον κλάδο της συσκευασίας.

Στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας, η διάκριση αυτή μας δίνει κουράγιο να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Τοποθέτηση νέας αυτόματης κλειστικής μηχανής Reepack για την παραγωγή έτοιμου γεύματος σε σκεύη πολυπροπυλενίου
10/06/2020
H Ιταλική εταιρεία Reepack αποτελεί ηγετικό κατασκευαστή των αυτόματων κλειστικών μηχανών (tray sealers) προσφέροντας την διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος με προηγμένο σύστημα σφράγισης.

Η σειρά Reematic έχει τη δυνατότητα να σφραγίσει 60-70 τεμάχια/ λεπτό σε συνθήκες απλής σφράγισης, διαθέτει σύστημα ευθυγράμμισης των σκευών σε μία σειρά ώστε να διευκολύνει την τοποθέτηση ετικέτας, τον έλεγχο βάρους και την ανίχνευση ξένων σωμάτων στη συνέχεια της γραμμής.
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross