fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English

Μηχανήματα Δευτερογενούς Συσκευασίας

Μηχανήματα Δευτερογενούς Συσκευασίας

Η δευτερογενής συσκευασία είναι απαραίτητη για μιά ευκολότερη μεταφορά, ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση και μείωση του κινδύνου βλάβης/τραυματισμού του προϊόντος. Η παρουσία στη γραμμή προϊόντων επιτρέπει να εξοπλίζονται οι επιχειρήσεις με ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της πλήρωσης και συσκευασίας, επιτρέποντας την πλήρη αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία.
Στην Kapelis Packaging προσφέρουμε μηχανές από σχηματισμού χαρτοκιβωτίου ημιαυτόματες ή πλήρως αυτόματες, συρρικνωτικές μηχανές για ομαδικές συσκευασίες, μηχανές παλετοποίησης που τυλίγουν ένα προϊόν με stretch φιλμ, ετικετέζες, ταινιόδρομους, κ.α

Με τις εξαιρετικά εξειδικευμένες μηχανές που προσφέρουμε στην Kapelis Packaging, υπάρχει πάντα ανάγκη για συγκεκριμένο εξοπλισμό που σχετίζεται με τον πελάτη, ο οποίος εξυπηρετεί μοναδικούς σκοπούς. Ορισμένα παραδείγματα πρόσθετου εξοπλισμού είναι τα ακροφύσια με διαφορετικές διαστάσεις και χρήσεις, ετικετέζες, μεταφορείς τροφοδοσίας και ανιχνευτές μετάλλων.

Service

Διαθέτουμε πιστοποιημένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που εγκαθιστούν τα μηχανήματα και εκπαιδεύουν τον χειριστή των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την αποστολή ειδικού τεχνικού διαθέτοντας μεγάλο stock ανταλλακτικών, για άμεση αντικατάσταση όλων των βλαβών.
Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας Πανελλαδικά! Δείτε περισσότερα εδώ.

Μηχανήματα Δευτερογενούς Συσκευασίας και Επιπρόσθετος Εξοπλισμός
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross