fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English

Μηχανήματα Μεριδοποίησης (Sachet - Stick Pack)

Μηχανήματα Μεριδοποίησης (Sachet - Stick Pack)

Η Kapelis Packaging, σε συνεργασία με τον διεθνή οίκο κατασκευής DM Packaging, σας προσφέρει τα κάθετης διαμόρφωσης, αυτόματα συσκευαστικά μηχανήματα μεριδοποίησης (sachet - stick pack), τα οποία αποτελούν την πρόταση της εταιρείας για τη συσκευασία προϊόντων σε σακουλάκια μορφής stick ή sachet.

Τα μηχανήματα μεριδοποίησης είναι κατάλληλα για τη συσκευασία (διαμόρφωση και πλήρωση) σε στικ (stick) και σε φακέλους τεσσάρων κολλήσεων (sachet), υγρών,  παχύρρευστων, μικρών τεμαχιακών προϊόντων και προϊόντων σε κόκκους ή σε μορφή σκόνης.

Τα μηχανήματα αυτά είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, με σερβοκίνητα μέρη και πνευματικά συστήματα, εύκολα στη χρήση, τα οποία λόγω των χαρακτηριστικών κατασκευής και των διαδικασιών λειτουργίας τους, δεν απαιτούν εκτεταμένη συντήρηση.

Ο έλεγχος λειτουργίας των μηχανημάτων πραγματοποιείται μέσω PLC, διατηρώντας κατά αυτό τον τρόπο σε χαμηλά επίπεδα την ανάγκη μηχανικών ρυθμίσεων και περιορίζοντας τις ανεπιθύμητες και συχνά κοστοβόρες καθυστερήσεις.


Στα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνονται επίσης ο συμπαγής σχεδιασμός, η εύκολη πρόσβαση στα διάφορα μηχανικά μέρη, η υψηλή παραγωγικότητα, καθώς και η εύκολη αλλαγή μήκους σακούλας. Τα ηλεκτρικά και τα πνευματικά εξαρτήματα των μηχανημάτων παράγονται από κατασκευαστές παγκόσμιας κλάσης. Επιπλέον, τα μηχανήματα συνδυάζονται άριστα με τα κατάλληλα ογκομετρικά δοσομετρικά συστήματα, ανάλογα με το προς συσκευασία προϊόν.

Τα προϊόντα που μπορούν να συσκευαστούν με τα κάθετης διαμόρφωσης, αυτόματα συσκευαστικά μηχανήματα μεριδοποίησης ακολουθούν, ενδεικτικά, ως εξής:

  • Κοκκώδη και σε μορφή σκόνης: αλάτι, ζάχαρη (κρυσταλλική), πιπέρι, καρυκεύματα/μπαχαρικά, καφές, τσάι, γάλα σε σκόνη, μη τρόφιμα προϊόντα.
  • Υγρά και παχύρρευστα/ιξώδη υλικά: σάλτσες, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα, σιρόπι, λάδι, ξύδι, μέλι, σαμπουάν, κρεμοσάπουνο, καλλυντικά προϊόντα κ.ά.

Τύποι συσκευασίας:

  • Σακούλα τύπου stick
  • Σακούλα τεσσάρων κολλήσεων τύπου sachet

Service

Διαθέτουμε πιστοποιημένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που εγκαθιστούν τα μηχανήματα και εκπαιδεύουν τον χειριστή των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την αποστολή ειδικού τεχνικού διαθέτοντας μεγάλο stock ανταλλακτικών, για άμεση αντικατάσταση όλων των βλαβών.
Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας Πανελλαδικά! Δείτε περισσότερα εδώ.

Μηχανήματα Μεριδοποίησης
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross