fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English

Θερμοκολλητικά Σακούλας

Ημιαυτόματες
Mεσαία Μονάδα Παραγωγής
Χειροκίνητες
Mικρή Μονάδα Παραγωγής

Θερμοκολλητικά Σακούλας

Η διαδικασία της συσκευασίας κάποιες φορές δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολη ή πολύπλοκη όσο η δημιουργία κενού και η εφαρμογή συρρίκνωσης ή MAP (τροποποιημένη ατμόσφαιρα). Τα χειροκίνητα θερμοκολλητικά σακούλας είναι κατάλληλα για τέτοιες απλές εφαρμογές όπως για την δημιουργία αεροστεγούς συσκευασίας. Είναι εύκολα στη χρήση, γρήγορα και αποτελεσματικά, κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Το θερμοκολλητικό μηχανήμα σακούλας είναι κατάλληλο για υλικά διαφορετικού πάχους και είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονικό χρονοδιακόπτη για τον καθορισμό του χρόνου κόλλησης.

Η Kapelis Packaging, σε συνεργασία με διεθνείς οίκους κατασκευής, σας προσφέρει μια ευρεία σειρά θερμοκολλητικών μηχανημάτων, για ποικίλες χρήσεις και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως χρονοδιακόπτη, πεντάλ, λειτουργία για βαριά χρήση ή για πολύ πυκνά υλικά.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω λύσεων:

  • Βασικά επιτραπέζια θερμοκολλητικά με απλή χειροκίνητη λειτουργία (ενδεικτικά, μοντέλα HWR, PBS, EP, PFS-400 και PFS-500)
  • Εξειδικευμένα επιτραπέζια ή επιδαπέδια θερμοκολλητικά, με ποικίλες επιπλέον προσφερόμενες δυνατότητες, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες συσκευασίας και τις αντίστοιχες εκδόσεις των μοντέλων των μηχανημάτων
  • Επιτραπέζια ή επιδαπέδια θερμοκολλητικά συνεχούς ροής, κατάλληλα για συνεχή συσκευασία μικρών σακουλών, με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και μηχανισμό ρύθμισης ταχύτητας (ενδεικτικά, μοντέλο DBF-900LW)
  • Θερμοκολλητικά Μηχανήματα Σακουλών με βάση και ποδοπεντάλ, ιδανικά για μεγάλες συσκευασίες (ενδεικτικά, μοντέλα PFS-350, PFS-450, PFS-650 και PFS-800)
  • Θερμοκολλητικά συνεχούς ροής κάθετης διαμόρφωσης, εξοπλισμένα με σύστημα εκτύπωσης θερμής μελάνης με περιστρεφόμενη σφραγίδα για εκτύπωση ημερομηνίας και αριθμού παρτίδας, στα οποία οι προδιαμορφωμένες σακούλες σφραγίζονται σε όρθια τοποθέτηση (ενδεικτικά, μοντέλο FRBM-810II)
  • Ανοξείδωτα θερμοκολλητικά συνεχούς ροής με περιστροφικό εκτυπωτή θερμής μελάνης με 20 θέσεις χαρακτήρων και με φωτοκύτταρο αναγνώρισης σακούλας για σταθερή θέση εκτύπωσης σε κάθε συσκευασία, στα οποία οι προδιαμορφωμένες σακούλες σφραγίζονται σε οριζόντια τοποθέτηση (ενδεικτικά, μοντέλο FRBM-810I)

Service

Διαθέτουμε πιστοποιημένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που εγκαθιστούν τα μηχανήματα και εκπαιδεύουν τον χειριστή των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την αποστολή ειδικού τεχνικού διαθέτοντας μεγάλο stock ανταλλακτικών, για άμεση αντικατάσταση όλων των βλαβών.
Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας Πανελλαδικά! Δείτε περισσότερα εδώ.

Λύσεις για Μεσαίες Μονάδες Παραγωγής
Λύσεις για Μικρές Μονάδες Παραγωγής
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross