fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Αξίες
Πελάτες
Προμηθευτές
Μεγάλη πελατειακή βάση στην ελληνική αγορά με μακρά και αποδεδειγμένη παρουσία στη βιομηχανία.
Η Kapelis Packaging είναι σήμερα μια καλά εδραιωμένη εταιρεία με γνωστό εμπορικό σήμα στην τοπική αγορά και με μεγάλη βάση ευχαριστημένων πελατών, μεταξύ των οποίων πολλούς από τους μεγαλύτερους παραγωγούς-μεταποιητές τροφίμων στην Ελλάδα.

Οι καλές και ειλικρινείς σχέσεις με τον πελάτη είναι η βασική πεποίθηση της εταιρείας μας. Το κλειδί για μια επιτυχημένη πορεία είναι οι ισχυρές σχέσεις και η εμπιστοσύνη. Η καλή λειτουργία μας και η γρήγορη αντιμετώπιση των προβλημάτων βασίζεται στην επικοινωνία που έχουμε χτίσει στη διάρκεια των ετών τόσο εντός της εταιρείας, όσο και με τους πελάτες μας. Η εμπιστοσύνη έχει ως αποτέλεσμα τη σωστή ροή πληροφοριών και την ευελιξία καθώς εντοπίζουμε το πιθανό πρόβλημα γρήγορα ή ακόμα και το αποτρέπουμε, δημιουργούμε δηλαδή μία πραγματική συνεργασία με τον πελάτη, δεν πουλάμε απλά εμπόρευμα, κάτι που μας καθιστά έναν αξιόπιστο σύμβουλο.

Προσπαθούμε συνεχώς να διατηρούμε μια σωστή σχέση με τον πελάτη για να αυξήσουμε την προστιθέμενη αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Αυτό αρχίζει συχνά με μια σωστή διερεύνηση των αναγκών του πελάτη και την εστίαση σε αυτές σύμφωνα πάντα με τους πρωταρχικούς εταιρικούς στόχους.

Ενδεικτικός Κατάλογος Πελατών
Φημισμένοι προμηθευτές του εξωτερικού
H Kapelis Packaging προσφέρει επώνυμες λύσεις συσκευασίας από επιλεγμένους οίκους κατασκευής του εξωτερικού, τόσο σε εξειδικευμένα υλικά συσκευασίας όσο και σε μηχανολογικό εξοπλισμό. Μεταξύ των προμηθευτών της εταιρείας υπάρχουν αξιόλογοι οίκοι κατασκευής εξειδικευμένων σκευών όπως CPET, υψηλής τεχνολογίας φιλμ (κλεισίματος, συρρίκνωσης, θερμοδιαμόρφωσης, παράτασης ζωής αγροτικών προϊόντων, κα) καθώς και αξιόπιστοι οίκοι κατασκευής μεγάλης γκάμας μηχανών.
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross