fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Συμμετέχουμε

στη FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά 12-14 Μαρτίου 2022, σε συνθήκες Covid Free  στο Metropolitan Expo.

Με 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 2.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 700 στοχευμένους hosted buyers, η FOOD EXPO 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας. 


Το απόλυτο σκεύος
Παρουσιάζουμε το απόλυτο σκεύος. H Kapelis Packaging φέρνει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα κορυφαία «αεροστεγή», φιλικά προς το περιβάλλον σκεύη της Halopack®.

Τα σκεύη Halopack® είναι φτιαγμένα απο χαρτί και με ένα φιλμ επικάλυψης χωρίς πρόσθετα και κόλλα μειώνοντας τη χρήση του πλαστικού κατά 90%. Με το σύστημα Halopack® φιλοδοξούμε  να επαναστατήσουμε ακόμη μια φορα στο κομμάτι τις συσκευασίας στην Ελλάδα, ελάτε να το δείτε απο κοντά.  

Βρείτε μας στο HALL 2 C27
Online Πρόσκληση
Καλέστε μας στο 210 60 28 770 για να λάβετε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση.
Θα σας ζητηθεί να αποδεχθείτε τους παρακάτω ειδικούς όρους.

Σημαντική Σημείωση: 
Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου. Η πρόσκληση που θα εκδώσετε ισχύει για 1 άτομο, είναι προσωπική και δεν επαρκεί από μόνη της για την είσοδο αν δεν συνοδεύεται από πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή).
Προϋποθέσεις Εισόδου
  • Η διοργανώτρια εταιρεία και οι εκθέτες θα αποστείλουν ονομαστικές barcodes προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου για να επισκεφτούν την έκθεση, την οποία θα πρέπει να επιδείξουν στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου. Η πρόσκληση αυτή ισχύει αποκλειστικά για 1 άτομο, είναι προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτο.
  • Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που είναι σε ισχύ.
  • Ο επισκέπτης θα πρέπει να φέρει μαζί του είτε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας είτε Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του επισκέπτη και κατόχου του κατά περίπτωση πιστοποιητικού.
  • Η πρόσκληση από μόνη της δεν επαρκεί για την είσοδο αν δεν συνοδεύεται από τα παραπάνω αναφερόμενα έγγραφα.
  • Yποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους του εκθεσιακού κέντρου.
  • Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών απαγορεύεται ρητά.
  • Κατά την είσοδο και παραμονή του στην Έκθεση ο επισκέπτης θα πρέπει να ακολουθεί και να εφαρμόζει τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Διοργανωτή (χρήση μάσκας κ.λπ.).
  • Οι προϋποθέσεις και οι όροι εισόδου ενδεχομένως να τροποποιηθούν.
Βρείτε μας στο Google Map
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross