fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Συμμετέχουμε

Στις 12 - 15 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στη FOODTECH 2021 τη μεγαλύτερη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η FOODTECH 2021 είναι το σημαντικότερο εμπορικό και τεχνολογικό γεγονός,  κομβικό σημείο συνάντησης καθώς και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών.

Δείτε Μηχανήματα Συσκευασίας

Η Kapelis Packaging πρωτοπόρος στο κομμάτι της συσκευασίας τα τελευταία 30 χρόνια θα σας παρουσιάσει μηχανήματα από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως . 

Κλειστικά μηχανήματα από τις εταιρείες Reepack και Tauras Fenix, μηχανήματα Θερμοδιαμόρφωσης της εταιρείας Reepack, μηχανήματα Vacuum (Κενού) της εταιρείας Boss Vakuum, μηχανήματα και συσκευές ποιοτικού ελέγχου των εταιρειών Cassel και HTK καθώς και μηχανήματα κατασκευής της εταιρείας μας.

Δείτε Υλικά Συσκευασίας

Παρουσιάζουμε το απόλυτο σκεύος. H Kapelis Packaging φέρνει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα κορυφαία «αεροστεγή», φιλικά προς το περιβάλλον σκεύη της Halopack® για MAP και Skin. 

Τα σκεύη Halopack® είναι φτιαγμένα από χαρτί και με ένα φιλμ επικάλυψης χωρίς πρόσθετα και κόλλα μειώνοντας τη χρήση του πλαστικού κατά 90%. Με το σύστημα Halopack® φιλοδοξούμε  να επαναστατήσουμε ακόμη μια φορά στο κομμάτι τις συσκευασίας στην Ελλάδα. Ελάτε να το δείτε από κοντά. 

Βρείτε μας στο HALL 2 C02/D01
Online Πρόσκληση
Καλέστε μας στο 210 60 28 770 για να λάβετε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση.
Θα σας ζητηθεί να αποδεχθείτε τους παρακάτω ειδικούς όρους.

Σημαντική Σημείωση: 
Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου. Η πρόσκληση που θα εκδώσετε ισχύει για 1 άτομο, είναι προσωπική και δεν επαρκεί από μόνη της για την είσοδο αν δεν συνοδεύεται από πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή).
ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους και καθ’όλη την διάρκεια παραμονής σας στην έκθεση.
  • O κάτοχος της πρόσκλησης οφείλει να συμμορφώνεται στις εντολές, τις υγειονομικές οδηγίες και τα προληπτικά μέτρα που τίθενται από τις αρμόδιες Κρατικές αρχές, τα Όργανα (ΕΟΔΥ κλπ) και τη FORUM ΑΕ για την αποφυγή της διασποράς πανδημίας ή επιδημίας που απειλεί την δημόσια υγεία. Με την είσοδο του στην έκθεση, ως χώρο συνάθροισης κοινού, αποδέχεται ότι υπάρχει κίνδυνος έκθεσης στον κορωνοϊό και αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη για όλους τους ενδεχόμενους κινδύνους που σχετίζονται με την πανδημία του Covid-19.
  • Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου. Η πρόσκληση που θα εκδώσετε ισχύει για 1 άτομο, είναι προσωπική και δεν επαρκεί από μόνη της για την είσοδο αν δεν συνοδεύεται από πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή).
  • Ο επισκέπτης θα πρέπει να φέρει μαζί του είτε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας είτε διαβατήριο καθώς θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
  • Απαγορεύεται σε κάθε περίπτωση η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 12 ετών εφόσον διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Πρόσβαση στην έκθεση

Το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο (βλ. χάρτη) και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη, προσφέροντας πλήθος επιλογών μετακίνησης: από Μετρό, Προαστιακό και λεωφορείο έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Πιο αναλυτικά, στη διάθεσή σας έχετε τις ακόλουθες επιλογές μετάβασης από και προς το εκθεσιακό κέντρο:

Οδικώς
Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που  σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό.
Μέσα Μαζικής Μεταφορά
Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Νίκαια/ Μοναστηράκι/ Δουκ.Πλακεντίας/ Αεροδρόμιο
Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο
ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, 
Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)
ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών
Όσοι επιλέξουν να έρθουν στην έκθεση χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό, το Μετρό ή όποιο λεωφορείο τερματίζει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο θα σας μεταφέρει. Επίσης, τα πούλμαν της FOODTECH θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 10 λεπτά. Σημειώστε ότι η επιλογή της αποβίβασης στο Σταθμό Πλακεντίας σας προτείνεται διότι το εισιτήριο για το Αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” κοστίζει 9€/άτομο ενώ για το Σταθμό Πλακεντίας μόλις 1,2€.
PARKING
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, το Metropolitan Expo διαθέτει 5.500 θέσεις ΔΩΡΕΑΝ στάθμευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης.
Βρείτε μας στο Google Map
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross