fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Δευτερογενής Συσκευασία

Σειρά σταθμών δευτερογενούς συσκευασίας ITL 

Η HBTS σχεδιάζει ειδικές κατασκευές δευτερογενούς συσκευασίας με χρήση σερβοκινητήρων ικανών για λειτουργία σε υψηλές ταχύτητες, παρέχοντας ευελιξία και πλήρη αυτοματοποίηση. Αυτό το σύστημα αρθρωτής διάταξης εξασφαλίζει ατελείωτες λύσεις ικανές να εκπληρώσουν κάθε παραγωγική ανάγκη, συνδυάζοντας εξειδικευμένο εξοπλισμό με εξαιρετική αξιοπιστία, επομένως αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων. Η αρθρωτή δομή του συστήματος επιτρέπει επίσης μελλοντική ενσωμάτωση επιπλέον εξοπλισμού ακολουθώντας τις εξελίξεις τις αγοράς.

Σειρά μηχανών συσκευασίας χαρτοκιβωτίων MTPK

Η σειρά MTPK, διαθέτει μηχανές συμπαγείς σε διαστάσεις ειδικά σχεδιασμένες για συσκευασία προϊόντων σε χαρτοκιβώτια. Ο standard εξοπλισμός ενσωματώνει μια ποικιλία συστημάτων ταξινόμησης προϊόντων και σχηματισμού χαρτοκιβωτίων. 
Η σειρά MTPK διατίθεται με ενσωματωμένη μονάδα σχηματισμού χαρτοκιβωτίου και σταθμό σφράγισης με ταινία ή σφράγιση τύπου hot melt, κατόπιν ζήτησης.
Οι συμπαγείς διαστάσεις, η ευελιξία, οι γρήγορες και εύκολες αλλαγές για χρήση διαφορετικών διαστάσεων χαρτοκιβωτίων και η εύκολη στη χρήση οθόνη HMI είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της σειράς MTPK.
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross