fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Ποιοτικός Έλεγχος
Οι βιομηχανικοί ανιχνευτές μετάλλων και τα συστήματα ελέγχου X-RAY από τον γερμανικό οίκο κατασκευής Cassel διασφαλίζουν διαρκώς την ποιότητα στα προϊόντα σας. Με τις προτάσεις της Cassel προστατεύετε τους πελάτες σας και τον μηχανολογικό εξοπλισμό σας, γλιτώνετε δυσαρεστημένους πελάτες, ανακλήσεις προϊόντων και προστατεύετε την φήμη της εταιρεία σας. Είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες για υπεύθυνη και υψηλής ποιότητας ποιοτικό έλεγχο σε προϊόντα όπως τρόφιμα και αναψυκτικά, φαρμακευτικά και χημικά προϊόντα.
Ανιχνευτής Μετάλλου MultiSense

 Με τη νέα γενιά ανιχνευτών μετάλλου MultiSense η Kapelis Packaging προσφέρει πλήρη προστασία από μεταλλικές επιμολύνσεις. Με την αυξημένη ευαισθησία που επιτυγχάνεται, την αυτοματοποιημένη λειτουργία και την εξελιγμένη ανάλυση μετρήσεων, μειώνεται ο χρόνος ρυθμίσεων νέων προϊόντων, ενώ η δυνατότητα αυτόματης εκμάθησης προσφέρει βελτιωμένη ανίχνευση ακόμα και στα πιο δύσκολα προϊόντα.

Ο ανιχνευτής μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα σε 2 πεδία συχνοτήτων από τα 4 διαθέσιμα εξασφαλίζοντας αξιόπιστες μετρήσεις ακόμα και στα πιο σύνθετα προϊόντα.

Πλεονεκτήματα

  Χωρίς ανάγκη συντήρησης  Εύχρηστη λειτουργία  Μεγάλη ευαισθησία και σταθερότητα  Συμμόρφωση HACCP και IFS  LPW επιλογή χαμηλής πίεσης κατά την πλύση σύμφωνα με το IP66  HPW επιλογή ηψηλής πίεσης κατά την πλύση σύμφωνα με το IP67

Πλεονεκτήματα

  100% Ασφάλεια Χαμηλό κόστος συντήρησης Ευκολία στη χρήση Υψηλή ευαισθησία αισθητήρων Μεγάλο πλάτος ανίχνευσης X-RAY (307mm) Ποιότητα - Made in Germany

Βιομηχανικός Εξοπλισμός Ανίχνευσης
Μέσω X-RAY

Ο βιομηχανικός εξοπλισμός ανίχνευσης μέσω X-RAY είναι σχεδιασμένος ώστε να ενσωματώνεται σε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής παρέχοντας πλήρη προστασία και διασφάλιση ποιότητας. Τόσο η συνολική κατασκευή όσο και τα επί μέρους εξαρτήματα, είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα επιτρέποντάς σας να στηρίζεστε στα εξαιρετικά προϊόντα της Cassel και την αξιόπιστη υποστήριξη της Kapelis Packaging που συνοδεύει κάθε μηχανή. Η δυνατότητα κατασκευής στα μέτρα του κάθε χρήστη και η εξειδίκευση της εταιρείας προσφέρει πολλά διαφορετικά μοντέλα κατάλληλα για κάθε παραγωγή και προϊόν όπως συσκευασμένα ή χύμα, στερεά ή υγρά καθώς και σε οποιοδήποτε περιέκτη βρίσκεται (πλαστικό, γυάλινο ή μεταλλικό).

Video
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross