fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Διαχείριση Προϊόντων

Σύστημα διαχείρισης μπισκότων MPH

Οι γραμμές παραγωγής μεγάλου όγκου απαιτούν δικαίως, πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα συσκευασίας τα οποία προσφέρουν ευελιξία στη λειτουργία και είναι ικανά να διαχειρίζονται τις αναμενόμενες ανωμαλίες στο ίδιο το προϊόν και στο ρυθμό εφοδιασμού της παραγωγής.
Με πολυετή εμπειρία στο χειρισμό ευαίσθητων, κολλώδων και εύθρυπτων προϊόντων, τα συστήματα διαχείρισης και τροφοδοσίας μας δεν αποτυγχάνουν ποτέ να παραδώσουν και να παρουσιάσουν άρτια τα προϊόντα σας στο επόμενο στάδιο της συσκευασίας τους.

Φόρτωση στοιβών προϊόντων (Σειρά LH)

Για να βελτιστοποιήσει τα συστήματα διαχείρισης MPH, η HBTS έχει αναπτύξει τη σειρά φόρτωσης στοιβών σε πολλαπλές γραμμές της σειράς LH.
Η σειρά LH είναι κατάλληλη για το σχηματισμό στοιβών των προϊόντων σε πολλαπλές γραμμές μεταφέροντάς τα στην περιοχή φόρτωσης της μηχανής συσκευασίας Flowpack. Ο αριθμός των προϊόντων ανά στοίβα περιορίζεται μόνο από τη σταθερότητά τους κατά τη μεταφορά. Η μεταφορά διπλής στοίβας σε μονό βήμα της αλυσίδας τροφοδοσίας είναι διαθέσιμη κατόπιν ζήτησης.
Το σύστημα LH ελέγχεται από την οθόνη ελέγχου HMI οποιασδήποτε flowpack HBTS, αλλά μπορεί επίσης να παραδοθεί ως αυτόνομη μονάδα με δική της οθόνη ελέγχου HMI.

Διάταξη φόρτωσης και μέτρησης (Σειρά LV)

Αυτές οι διατάξεις φόρτωσης πολλαπλών γραμμών, μέσω χρήσης σερβοκινητήρων, μετρούν και μεταφέρουν αυτόματα, μπισκότα, κράκερ, φρυγανιές στην περιοχή φόρτωσης της μηχανής συσκευασίας flowpack όταν απαιτούνται διαμορφώσεις τύπου “on edge”. Το σύστημα LV παραλαμβάνει τα προϊόντα είτε από δονητικά συστήματα τροφοδοσίας είτε από ταινιοδρόμους.
Το σύστημα LV μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε μηχανή οριζόντιας φόρτωσης (Flowpack) και να ελεγχθεί μέσω αυτής, είτε να παραδοθεί ως αυτόνομη μονάδα με δικό της έλεγχο κίνησης και φιλική προς το χρήστη οθόνη ελέγχου HMI.

Video
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross