fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Κιβωτιοποίηση

Η Stantech packaging σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα συστήματα συσκευασίας τα οποία παρέχουν απόλυτη ευελιξία για τις ανάγκες σας. Αναλόγως εφαρμογής συνδυάζονται με μηχανές διαμόρφωσης χαρτοκιβωτίων (Case Erector) ή διαμόρφωσης χαρτόδισκων (Tray Former), wrap around boxes και διαφόρων τύπων display boxes.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες στο στάδιο της τοποθέτησης των προϊόντων μέσα στα χαρτοκιβώτια/χαρτόδισκους, όπου υπάρχει δυνατότητα πλευρικής φόρτωσης και ενσωμάτωσης πληθώρας ρομποτικών συστημάτων (Καρτεσιανά X-Z, αρθρωτά, Delta κλπ.) Προσθέτοντας μια μηχανή παλετοποίησης στην παραπάνω διαμόρφωση παρέχεται μια ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας με την ελάχιστη δυνατή χρήση εργατικού δυναμικού και υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI).

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΣΙΑΣ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
Μηχανή σχηματισμου
χαρτοκιβωτίων 

Αυτόματη μηχανή σχηματισμού χαρτοκιβωτίων (Case erector). Η Handy έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις παραγωγής και με σκοπό την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας της γραμμής παραγωγής. Η σχεδίαση της καλύπτει μεγάλο εύρος διαστάσεων χαρτοκιβώτιών. Οι αλλαγές στη μηχανή για διαφορετικές διαστάσεις χαρτοκιβωτίων γίνεται είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα. Η διαμόρφωση της μηχανής περιλαμβάνει:
➤Σύστημα φόρτωσης επίπεδων, αδιαμόρφωτων χαρτοκιβωτίων (στακαριστικό).
➤Σύστημα σφράγισης χαρτοκιβωτίου με ταινία (προαιρετικά με κόλληση HOT MELT).

Μηχανή για συσκευασία WRAP 
AROUND ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 

Η VIPER TL αποτελεί την ιδανική λύση συσκευασίας που προορίζεται τόσο για μεταφορά όσο και για Display Box. Η κόλληση των άκρων του χαρτοκιβωτίου γίνεται με λειτουργία HOT MELT.

Υπάρχει δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης της μηχανής σε διαφορετικές διαστάσεις χαρτοκιβωτίων. Μπορεί να λειτουργήσει και ως αυτόνομος εξοπλισμός εφαρμογής των καπακιών σε υπάρχουσες μηχανές δημιουργίας χαρτόδισκων.

Μηχανή για συσκευασία WRAP 
AROUND 

Η VIPER αποτελεί μια αυτόματη μηχανή κατάλληλη για συσκευασία κιβωτίων τύπου WRAP AROUND.
Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συσκευάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις παραγωγικότητας και ποιότητας.

Μηχανή Διαμόρφωσης Xαρτόδισκων 
(Tray Former) 

Αυτόματη μηχανή διαμόρφωσης χαρτόδισκων. Ξεχωρίζει για την υψηλή ταχύτητα της όπως επίσης και για την ευελιξία της, καθώς είναι κατάλληλη για μεγάλη γκάμα τύπων χαρτόδισκου.
Η SPIDER μπορεί να λειτουργήσει και ως αυτόνομη μηχανή με λειτουργεία στοίβαξης των έτοιμων χαρτόδισκων. Η μηχανή ρυθμίζεται εύκολα και γρήγορα για να διαμορφώνει διαφορετικές διαστάσεις χαρτόδισκων.

Καρτονέτα

Αυτόματη μηχανή εισαγωγής προϊόντων μέσα σε κουτί. Διατίθενται εκδόσεις συνεχούς ή βηματικής κίνησης αναλόγως της επιθυμητής παραγωγικότητας. Η μηχανή οδηγεί τα προϊόντα στο σταθμό εισαγωγής τους στα προ διαμορφωμένα κουτιά. Μέσω πνευματικών ωστηρίων τα προϊόντα εισάγονται στο κουτί, τα οποία στη συνέχεια σφραγίζονται με κόλληση hot melt. Αντικαθιστούν τα κουτιά tuck in μειώνοντας σημαντικά το κόστος αναλωσίμου.

Μηχανή Eφαρμογής Xάρτινου Mανικιού 

Αυτόματη μηχανή συνεχούς ροής, η οποία εφαρμόζει χάρτινα μανίκια διαμορφώνοντας τα από die-cut φύλλο χαρτονιού και τοποθετώντας το προϊόν ή γκρουπ προϊόντων μέσα σε αυτά. Σε αυτές τις μηχανές μπορούν να συσκευαστούν διάφοροι τύποι προϊόντων και πολυσυσκευασίες αυτών όπως μπουκάλια, κονσέρβες, κύπελλα, σκεύη κ.λπ.

Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross