fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Service
Άμεση Γραμμή
Service
Εγκατάσταση
& Εκπαίδευση
Συντήρηση &
Ανταλλακτικά
Πανελλαδική
Κάλυψη
Βρείτε λύση στο πρόβλημά σας!
Καλέστε για όποιο τυχόν πρόβλημα προκύψει σε μηχανή συσκευασίας της εταιρείας μας. Το τεχνικό μας τμήμα διαθέτει εμπειρία και τεχνική κατάρτιση, ειδικεύεται στη συντήρηση και στο service μηχανημάτων συσκευασίας.


Επίσης η εταιρεία μας υποστηρίζει συμβουλευτικά τον πελάτη για τη βέλτιστη αξιοποίηση του μηχανήματος και των υλικών συσκευασίας που διαθέτει.
Καλέστε μας τώρα!
2130-90-83-83
Αστική χρέωση
Εγκατάσταση

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στα μηχανήματα συσκευασίας. Συμμετέχουν σε συνεχή εκπαίδευση εντός και εκτός Ελλάδος και είναι πιστοποιημένοι από τις κατασκευάστριες εταιρείες για service και εγκαταστάσεις μηχανημάτων. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα για την παροχή service σε συσκευές ελέγχου υπολειμματικών αερίων (Gas Analyser) του οίκου HTK.

Εκπαίδευση
Επίσης οι τεχνικοί μας εκπαιδεύουν δωρεάν τους χειριστές που θα ορίσετε κατά την επίσκεψή τους, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της παραγωγής σας.
Τι κερδίζει η εταιρεία όταν έχει ειδικό χειριστή μηχανημάτων:
√ Μακροχρόνια λειτουργία της μηχανής

√ Αύξηση της παραγωγικότητας

√ Ασφάλεια των τροφίμων

√ Μείωση κόστους λειτουργίας μηχανήματος

√ Αμεσότερη ανταπόκριση και ορθότερη επικοινωνία με τους τεχνικούς

Συντήρηση και Ανταλλακτικά
√ Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή ειδικού τεχνικού από την κατασκευάστρια εταιρεία για τη λύση κάθε πιθανού προβλήματος! Η εταιρεία μας στοχεύει σε άμεσες και αποδοτικές λύσεις. Ο εξειδικευμένος τεχνικός της κατασκευάστριας εταιρείας προσφέρει τη δυνατότητα επισκευής κάθε βλάβης που μπορεί να προκύψει.


√ Επίσης, προσφέρουμε ολοκληρωμένα συμβόλαια συντήρησης που εξασφαλίζουν τον τακτικό έλεγχο και την ορθή λειτουργία της μηχανής σας.


√ Διαθέτουμε μεγάλο stock ανταλλακτικών, για άμεση αντικατάσταση βλαβών και μηδαμινές απώλειες χρόνου παραγωγής. Επίσης, τα μηχανήματα μας, ευρωπαϊκής κατασκευής, διαθέτουν ανταλλακτικά ευρέος διαθέσιμα στην αγορά ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αναμονής κάθε πιθανού εξαρτήματος.


Πανελλαδική Κάλυψη
Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας Πανελλαδικά!
Το τεχνικό μας τμήμα στοχεύει στο αποτελεσματικό και γρήγορο service.

Εξοπλισμένοι με ανταλλακτικά, οχήματα, ειδικά εργαλεία και γνώσεις, ώστε να αποδίδουμε στο μέγιστο. Σκοπός μας να λειτουργεί κάθε μηχανή μας απρόσκοπτα και σωστά.

Υπερηφάνεια μας, η εξυπηρέτηση κάθε γωνιάς της Ελλάδος.
Κάλυψη Μέσω Remote Access
Δυνατότητα τεχνικής κάλυψης μέσω remote access (απομακρυσμένης σύνδεσης). Συνδεόμαστε από απόσταση μέσω internet για την άμεση επιδιόρθωση και έλεγχο βλάβης.

Δυνατότητα παρακολούθησης των παραμέτρων λειτουργίας της μηχανής σας σε πραγματικό χρόνο μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης.

Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross