fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Εταιρεία
Μετά από μία πολυετή κι επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της συσκευασίας έχουμε συσσωρεύσει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε πλήθος εφαρμογών στα τρόφιμα.

Με αποδεδειγμένη πορεία και ευρύ πελατολόγιο στην ελληνική αγορά, έχουμε αναδειχθεί ως οι πλέον εξειδικευμένοι στη συσκευασία τροφίμου ενώ αναπτύσσουμε εξίσου ολοκληρωμένες λύσεις και στο μη τρόφιμο.

Στόχος μας, είναι η δημιουργία ουσιαστικών και μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας που θα χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα και οικονομικά ανταγωνιστικές και αξιόπιστες λύσεις.

Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις που προσφέρονται, ανταποκρίνονται στις απαιτούμενες προδιαγραφές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πιστοποιημένα υλικά και αξιόπιστα μηχανήματα συσκευασίας, για κάθε εφαρμογή.

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στη συσκευασία τροφίμων, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις προστιθέμενης αξίας.

Αξίες
Λειτουργίες
Πελάτες & Προμηθευτές
Εταιρικά Έντυπα
Newsletters
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross