fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Πρωτογενής Συσκευασία

Ο ιταλικός οίκος κατασκευής Reepack s.r.l μέλος του αμερικανικού ομίλου Promach αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία υψηλής ποιότητας εξοπλισμού συσκευασίας πλήρους γκάμας όπως thermoformers, σφραγιστικές σκευών, οριζόντιας φόρτωσης flowbag κατάλληλης για νωπά προϊόντα. Η Reepack είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας με μια μεγάλη γκάμα ημιαυτόματων και πλήρως αυτόματων μηχανημάτων. Η μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας εξασφαλίζει μια βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων παραγωγής που επιβάλλονται στα μηχανήματα σε αυτόν τον τομέα εφαρμογής. Η Reepack εξυπηρετεί τους πελάτες σε όλο το φάσμα των εφαρμογών συσκευασίας με καινοτόμες λύσεις αξιοποιώντας την εκτεταμένη γκάμα τεχνολογιών της, την εμπειρία στον σχεδιασμό και τον συνδυασμό στρατηγικής συνεργασίας και κατασκευαστικής δύναμης.

Traysealer ReeMaster

Είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ η εργονομική και υψηλής υγιεινής σχεδίαση επιτρέπει τον εύκολο και γρήγορο καθαρισμό της. Οι μηχανές της συγκεκριμένης σειράς είναι ικανές για σταθερή και τέλεια σφράγιση, τροποποιημένη ατμόσφαιρα ΜΑΡ και συσκευασία Skinpack και Pro-Skin. Οι αυτόματες μηχανές σφράγισης σκευών σειράς ReeMaster ξεχωρίζουν για τα άρτια αποτελέσματα σφράγισης και υψηλές παραγωγικότητες χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο καλούπι που διαθέτουν φτάνοντας έως τους 20 κύκλους λειτουργίας το λεπτό. Η κίνηση της κεφαλής σφράγισης είναι σερβοκίνητη εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα στο 100% της παραγωγής. Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης με τροφοδοσία σκευών σε μία ή δύο γραμμές, ενώ χάρη στο προηγμένο σύστημα εντοπισμού θέσης TPS γίνεται εφικτή η συσκευασία έως και 8 σκευών σε δύο γραμμές. Η κεφαλή σφράγισης τροφοδοτείται με σκεύη μέσω ενός αυτόματου συστήματος αρπάγων (grippers). Η κίνηση των αρπαγών αυτών ρυθμίζεται με ακρίβεια μέσω της οθόνης ελέγχου και μέσω σερβοκινητήρα εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των γεμάτων με προϊόν σκευών.

Μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα εξοπλισμού όπως γεμιστικά και ζυγιστικά μηχανήματα προϊόντων επί της γραμμής, εκτύπωσης ετικετών, καπάκι σκευών κ.ά. Διαθέτουν ακόμη, το μοναδικό από την Reepack σύστημα ενεργούς τάνυσης φιλμ για σταθερά και αξιόπιστα αποτελέσματα σφράγισης (Active Film Tensioning System – AFTS) στις συσκευασίες skinpack.

ΕΝΤΥΠΟ
REETRAY
Video
Συντήρηση
Διαχειριστείτε τις μηχανές σας με προληπτικές και προγνωστικές ενέργειες
Προγραμματισμός
Προγραμματίστε την παραγωγή σας με απλό και γρήγορο τρόπο.
Ανάλυση Δεδομένων
Αναλύστε τα κόστη και τις καταναλώσεις της παραγωγής σας.
Σε Πραγματικό Χρόνο
Δειτε τα δεδομένα της παραγωγής σε πραγματικό χρόνο οποιαδήποτε στιγμή.
ReeNext

Η τεχνολογία ReeNEXT επιτρέπει τη συνεχή διασύνδεση της μηχανής τροφοδοτώντας το χρήστη με «έξυπνες» πληροφορίες. Μέσω αισθητήρων κατάλληλα τοποθετημένων εντός μηχανής και ενός προηγμένου λογισμικού δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης στοιχείων όπως η ροή παραγωγής, η κατανάλωση νερού, αέρα, αερίων και φιλμ συσκευασίας σε πραγματικό χρόνο. Το σύνολο των πληροφοριών αυτών βοηθά στη βελτιστοποίηση της παραγωγής και της διαχείρισης των οικονομικών πόρων μιας επιχείρησης.

Λογισμικό ReeNext

Με τη χρήση της πλατφόρμας ReeNEXT, μπορείτε να αποκτήσετε μια ευέλικτη, αποδοτική, ψηφιακή και απροβλημάτιστη παραγωγή. Η διαχείριση δεδομένων είναι ο ταχύτερος δρόμος προς την καινοτομία στη βιομηχανία.

Thermoforming ReeForm

Οι υψηλής παραγωγικότητας αυτόματες μηχανές θερμοδιαμόρφωσης της ReePack T45-T55 χαρακτηρίζονται από μεγάλη ευελιξία και δυνατότητα παραμετροποίησης, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα ειδικών διαμορφώσεων και εξοπλισμών, προσφέροντας άρτιες και μοντέρνες λύσεις συσκευασίας. Οι μηχανές θερμοδιαμόρφωσης της ReePack είναι κατά βάση σερβοκίνητες (Eco-line), χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα μόνο για τις διαδικασίες χαμηλών φορτίων και καταναλώσεων, μειώνοντας δραστικά τα κόστη συντήρησης και ενέργειας που απαιτούνται για τις κύριες κινήσεις της μηχανής. Διαθέτουν στιβαρή κατασκευή εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και σε συνδυασμό με την εργονομική και υψηλής υγιεινής σχεδίασή τους διευκολύνουν τη διαδικασία συντήρησης και πλήρους καθαρισμού. Είναι εξοπλισμένες με ευκρινή οθόνη αφής για εύκολες ρυθμίσεις παραμέτρων και δυνατότητα αποθήκευσης πολλών διαφορετικών εξατομικευμένων προγραμμάτων.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα των Μηχανών θερμοδιαμόρφωσης της Reepack
  • Ηλεκτρική κίνηση θαλάμου διαμόρφωσης στο στάνταρ εξοπλισμό. Χαμηλό κόστος λειτουργίας και απόλυτος έλεγχος κινήσεων, αυξάνοντας το χρόνο λειτουργίας της μηχανής σε σχέση με πνευματικά έμβολα.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% σε σχέση με πνευματική κίνηση και αμεσότερη απόσβεση επένδυσης.
  • Κάρτες ελέγχου και ηλεκτρολογικά εξαρτήματα από γνωστούς Οίκους (Mitsubishi, Siemens, Schneider) σε κοστολογήσεις ελεύθερου εμπορίου, ευρέως διαθέσιμα, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό.
  • Μείωση συντήρησης (εώς 80%) και βλαβών λόγω των ελεγχόμενων κινήσεων σερβομοτέρ. Ιταλικής κατασκευής, παρέχοντας αξιοπιστία και συνεχή “After Sales”υποστήριξη.
  • Η τεχνολογία REENEXT επιτρέπει τη συνεχή διασύνδεση της μηχανής με δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής σε πραγματικό χρόνο, τη συλλογή αναλυτικών δεδομένων παραγωγής κ.ά.
  • Συνεχής αναρρόφηση ρεταλιού φιλμ ώστε να μην διακόπτεται η λειτουργία της μηχανής όταν κόβεται το ρετάλι (σε μηχανές όπου χρησιμοποιείται μόνο μαλακό φιλμ).
  • Ασύγχρονη κίνηση διαμόρφωσης και σφράγισης, με αποτέλεσμα τη μειώση των συντονισμών και καταπόνηση του σώματος της μηχανής.
  • Ισομερής στήριξη ανύψωσης θαλάμου διαμόρφωσης, για διατήρηση ισορροπημένης κίνησης σε βάθος χρόνου.
  • Αυτόματο κεντράρισμα φιλμ για σταθερές και ασφαλείς κολλήσεις συσκευασιών.
ΕΝΤΥΠΟ
REEFORM
Video
Αυτόματη Γραμμή Κενού - Συρρίκνωσης Flowbag
  • Εξοικονόμηση υλικών συσκευασίας κατά 20-30%.
  • Μείωση κόστους εργατικών μέσω αυτοματοποίησης στην τοποθέτηση των προϊόντων.
  • Ασφαλείς συσκευασίες. Το φιλμ υψηλής φραγής έρχεται σε επαφή με το προϊόν μόνο μακριά από την περιοχή σφράγισης.
  • Αποφυγή επιμολύνσεων στο προϊόν λόγω ελάχιστων επαφών από το εργατικό προσωπικό στην τοποθέτησή του στη συσκευασία.
  • Δυνατότητα λειτουργίας με συρρικνούμενο και laminated high barrier φιλμ για συσκευασίες MAP π.χ. κιμάς.
Σειρά DOYSTAR

Η σειρά Doystar από τον ιταλικό οίκο HBTS καινοτομεί στη συσκευασία doypack συγκεντρώνοντας χαρακτηριστικά και τεχνολογίες οι οποίες την κάνουν να ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο κλάδο. Διαμορφώνοντας τις σακούλες σε οριζόντια διάταξη για αρτιότερα αποτελέσματα χωρίς τσακίσεις, η μηχανή χωρίζεται σε 2 μέρη έχοντας τη δυνατότητα α) να διαμορφώσει σακούλες doypack και να συσκευάσει προϊόν και β) να λειτουργήσει με έτοιμο σακουλάκι doypack που τροφοδοτείται από σερβοκίνητης λειτουργίας στακαριστικό. Εφαρμόζοντας τεχνολογίες μαγνητικής dynamic positioning οδήγησης και μεταφοράς, συγχρονισμένης με τα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα καθόλη την πορεία κίνησής τους από την Beckhoff, επιτρέπει την αλλαγή φορμάτων πλήρως αυτόματα μόνο από το HMI ελαχιστοποιώντας χρόνους και αστοχίες ρυθμίσεων. Η γραμμή μπορεί να συσκευάσει στερεά και ρευστά προϊόντα, να εφαρμόσει στόμια για συσκευασίες ρευστών προϊόντων και να δημιουργήσει τροποποιημένη ατμόσφαιρα. Όλα αυτά, διατηρώντας στο ελάχιστο δυνατό το αποτύπωμα της στο χώρο παραγωγής σε σχέση με τον ανταγωνισμό ενώ παράλληλα διαθέτει την υψηλότερη παραγωγικότητα μέσω των πολλαπλών συσκευασιών ανά κύκλο που μπορεί να εκτελέσει.

Οριζόντια Μηχανή Συσκευασίας

Βιομηχανική σερβοκίνητη κατασκευή κατάλληλη για λειτουργία σε πολλαπλές βάρδιες 24/7, με 4 ράουλα διαμήκους κόλλησης για υψηλές παραγωγικότητες, κατάλληλη για θερμή και ψυχρή κόλληση, κατάλληλη για συσκευασίες με τροποποιημένη ατμόσφαιρα ή έγχυση αλκοόλης, εύκολη σύνδεση με αυτόματες τροφοδοσίες προϊόντων. Με την κατάλληλη τροφοδοσία και 6 σερβοκινητήρες οι οποίοι ελέγχουν την ομαλή ροή των προϊόντων η σειρά μηχανών της HBTS μπορεί να συσκευάσει εώς 1.100 τεμάχια το λεπτό, με άριστο αποτέλεσμα. Ηλεκτρονική υλοποίηση και τοπολογίες από Allen Bradley, σιαγώνες Kevlar για ψυχρή κόλληση φιλμ, αυτόματος έλεγχος και απόρριψη μη συμμορφούμενων συσκευασιών.

Σειρά μηχανών flowpack MASTERPACK 

Η HBTS σχεδιάζει και κατασκευάζει μεγάλη γκάμα μηχανών τύπου flowpack, κατάλληλων να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε μέγεθος παραγωγής. Όλα μοντέλα της σειράς είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την στιβαρότητα και την αποδοτικότητα ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολα στην ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αυτόματο και ημιαυτόματο σύστημα τροφοδοσίας HBTS, χρησιμοποιώντας σερβοκινητήρες υπερσύγχρονης τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά ανώτερης κλάσης.

Σειρά XM - Xfold μηχανές οριζόντιας φόρτωσης

Η HBTS σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ποικιλία μηχανών οριζόντιας φόρτωσης τύπου XFold κατάλληλων να εξυπηρετήσουν χαμηλής, μεσαίας και υψηλής παραγωγικότητας απαιτήσεις. Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την στιβαρότητα και την αποδοτικότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολα στην ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αυτόματο και ημιαυτόματο σύστημα τροφοδοσίας HBTS, χρησιμοποιώντας σερβοκινητήρες υπερσύγχρονης τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά ανώτερης κλάσης.
Σειρά κάθετων μηχανών συσκευασίας B VFFS
Η HBTS σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ποικιλία κάθετων μηχανών συσκευασίας βηματικής και συνεχούς κίνησης, κατάλληλων να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε μέγεθος παραγωγής. Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την στιβαρότητα και την αποδοτικότητα, είναι εύκολα στην ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αυτόματο και ημιαυτόματο σύστημα τροφοδοσίας HBTS, χρησιμοποιώντας σερβοκινητήρες υπερσύγχρονης τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά ανώτερης κλάσης.
Video
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross