fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Η Kapelis Packaging θα συμμετέχει στη µεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στις 9-11 Μαρτίου 2024, στο Metropolitan Expo.

Η FOOD EXPO είναι μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Θα σας παρουσιάσουμε τα κορυφαία «αεροστεγή», φιλικά προς το περιβάλλον σκεύη Halopack®, τα οποία η Kapelis Packaging εισάγει, αλλά και παράγει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Τα σκεύη Halopack® είναι φτιαγμένα από χαρτί και ένα φιλμ επικάλυψης, ανακυκλώσιμο, προσαρμοσμένο χωρίς πρόσθετα και κόλλα, μειώνοντας έτσι τη χρήση του πλαστικού κατά 90%. Με το σύστημα Halopack® φιλοδοξούμε να επαναστατήσουμε ακόμη μια φορά στο κομμάτι της συσκευασίας στην Ελλάδα.

Ελάτε να το δείτε από κοντά!

Ανακυκλώστε το Εύκολα
Η παραγωγή των σκευών γίνεται στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging, σε απομονωμένο χώρο (clean room), με υψηλών προδιαγραφών ψυκτικές μονάδες για διατήρηση σταθερών 24/7 συνθηκών θερμοκρασίας και υγρασίας, καθώς και φίλτρα HEPA εφάμιλλα στείρων χώρων μονάδων υγείας (ΜΕΘ).
Online Πρόσκληση
Μπορείτε να λάβετε την πρόσκληση σας στο παρακάτω link ή να μας στείλετε e-mail στο sales@kapelis.gr ώστε να σας στείλουμε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση.
Kατά την επίσκεψή σας, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την barcode πρόσκληση την οποία θα σκανάρετε στα ειδικά σημεία εισόδου της έκθεσης.

Πρόσβαση στην Έκθεση
Το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο (βλ. χάρτη) και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη, προσφέροντας πλήθος επιλογών μετακίνησης: από Μετρό, Προαστιακό και λεωφορείο έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Πιο αναλυτικά, στη διάθεσή σας έχετε τις ακόλουθες επιλογές μετάβασης από και προς το εκθεσιακό κέντρο:

Οδικώς

Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Metro:
Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Δημοτικό Θέατρο/ Μοναστηράκι/ Δουκ.Πλακεντίας/ Αεροδρόμιο Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας/ Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ:
Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)

ΚΤΕΛ:
Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών:
Όσοι επιλέξουν να έρθουν στην έκθεση χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό, το Μετρό ή όποιο λεωφορείο τερματίζει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο θα σας μεταφέρει. Επίσης, τα πούλμαν της Global Pack θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 15 λεπτά. Σημειώστε ότι η επιλογή της αποβίβασης στο Σταθμό Πλακεντίας σας προτείνεται διότι το εισιτήριο για το Αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” κοστίζει 9€/άτομο ενώ για το Σταθμό Πλακεντίας μόλις 1,2€.

Parking
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, το Metropolitan Expo διαθέτει 5.500 θέσεις ΔΩΡΕΑΝ στάθμευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Βρείτε το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στο Google Map
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross