fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Ταινίες Συσκευασίας

Η συσκευασία οποιουδήποτε προϊόντος, εντός χαρτοκιβωτίου, δεν διασφαλίζεται εάν το κλείσιμο του τελευταίου δεν γίνεται αξιόπιστα. Η πιο συνήθης μέθοδος κλεισίματος κιβωτίου, είτε χειροκίνητα, είτε σε κάποιο κατάλληλο μηχάνημα, περιλαμβάνει τη χρήση κάποιου τύπου κολλητικής ταινίας (adhesive tape) – Ταινίες Συσκευασίας .

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη από ταινίες συσκευασίας, οι οποίες κατασκευάζονται σε ποικίλους συνδυασμούς υποστρώματος (φιλμ, χαρτί κ.λπ.) και παράγοντα κόλλησης (ακρυλικό, σιλικόνη, διάλυμα καουτσούκ κ.λπ.). Ρόλο στην επιλογή του καταλληλότερου τύπου διαδραματίζουν παράγοντες όπως η χρήση (π.χ. αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες ή σε αυξημένο βάρος), το οπτικό αποτέλεσμα, το επίπεδο θορύβου κατά την εκτύλιξη, η περιβαλλοντική ανησυχία του συσκευαστή ή του ατόμου που ανοίγει το κιβώτιο κ.ά. Πάντως, πολύ σημαντικά για την αξιοπιστία οποιασδήποτε ταινίας είναι στοιχεία όπως η ισχύς και η αντοχή της κόλλησης, το να έχει πραγματικά κάθε ρολό το μήκος (τρέχοντα μέτρα) που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής κ.λπ.

Η Kapelis Packaging, με γνώμονα την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτει τις ποιοτικές ακρυλικές κολλητικές ταινίες συσκευασίας με το δικό της brand name: OnTape:

  • για χρήση στο χέρι (με dispenser),
  • για χρήση σε μηχανές σφράγισης χαρτοκιβωτίων.

Διατίθενται σε ποικιλία μεγεθών (πλάτος, μήκος ρολού), θορυβώδεις ή αθόρυβες, διαφανείς ή καφέ, με δυνατότητα εκτύπωσης στην επιφάνεια.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει εισάγει στη γκάμα της πρωτοποριακές, κομποστοποιήσιμες κολλητικές ταινίες, ως μια επιλογή πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross