fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Όλος ο κόσμος της συσκευασίας σε μία έκθεση!
Η Kapelis Packaging θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Global Pack παράλληλα με την FOODTECH 2023, τη μεγάλη διεθνή έκθεση για τη βιομηχανία ειδών συσκευασίας στη χώρα μας, στις 11-13 Νοεμβρίου 2023, στο Metropolitan Expo.
Η νέα premium έκθεση Global Pack, η οποία θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα φιλοξενήσει κάτω από την ίδια στέγη ολόκληρη την αλυσίδα προϊόντων συσκευασίας, από υλικά και πρωτοποριακές τεχνολογίες μέχρι καινοτόμα προϊόντα επεξεργασίας, τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού και εκτύπωσης, και αποδοτικό εξοπλισμό για τη σωστή αποθήκευση και μεταφορά των προϊόντων, με στόχο να οδηγήσει τον κλάδο της Συσκευασίας σε μία νέα εποχή.
Μηχανήματα Συσκευασίας
Πρωτοπόροι στο κομμάτι της συσκευασίας τα τελευταία 30 χρόνια θα σας παρουσιάσουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. Κλειστικά μηχανήματα και μηχανήματα θερμοδιαμόρφωσης της εταιρείας Reepack, μηχανήματα οριζόντιας (Flowpack) και κάθετης συσκευασίας της εταιρείας DM, μηχανήματα Vacuum (Κενού) της εταιρείας Boss Vakuum, μηχανήματα και συσκευές ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας Cassel καθώς και το ρομποτικό σύστημα της StanTech για δημιουργία ολοκληρωμένων παλετών.
Υλικά Συσκευασίας
Επίσης θα σας παρουσιάσουμε τη μεγάλη γκάμα της Kapelis Packaging σε υλικά, για κάθε τύπο συσκευασίας, τα οποία κατασκευάζονται από διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές και εισάγονται από εμάς κατ' αποκλειστικότητα. Σκεύη, φιλμ, σακούλες, σε ποικιλία μεγεθών, ιδιοτήτων, χρωμάτων/χαρακτηριστικών εμφάνισης, αναλόγως των αναγκών του προϊόντος και της διαδικασίας παραγωγής σας.
Με έμφαση στα βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά και φυσικά το πρώτο παγκοσμίως και κορυφαίο οικολογικό χάρτινο σκεύος Halopack® με φραγή αερίων.
H Kapelis Packaging εισάγει αλλά και παράγει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα κορυφαία «αεροστεγή», φιλικά προς το περιβάλλον, σκεύη Halopack® τα οποία είναι φτιαγμένα από χαρτί και ένα φιλμ επικάλυψης, ανακυκλώσιμο, προσαρμοσμένο χωρίς πρόσθετα και κόλλα, μειώνοντας έτσι τη χρήση του πλαστικού κατά 90%. Με το σύστημα Halopack® φιλοδοξούμε να επαναστατήσουμε ακόμη μια φορά στο κομμάτι της συσκευασίας στην Ελλάδα.
Ελάτε να το δείτε από κοντά!
Η παραγωγή των σκευών γίνεται στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging, εντός καθαρού χώρου (clean room), με υψηλών προδιαγραφών ψυκτικές μονάδες για διατήρηση σταθερών 24/7 συνθηκών θερμοκρασίας και υγρασίας, καθώς και φίλτρα HEPA εφάμιλλα στείρων χώρων μονάδων υγείας (ΜΕΘ).
Online Πρόσκληση
Μπορείτε να λάβετε την πρόσκληση σας στο παρακάτω link ή να μας στείλετε e-mail στο sales@kapelis.gr ώστε να σας στείλουμε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση. Kατά την επίσκεψή σας, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας την barcode πρόσκληση την οποία θα σκανάρετε στα ειδικά σημεία εισόδου της έκθεσης.
Πρόσβαση στην Έκθεση
Το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο (βλ. χάρτη) και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη, προσφέροντας πλήθος επιλογών μετακίνησης: από Μετρό, Προαστιακό και λεωφορείο έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Πιο αναλυτικά, στη διάθεσή σας έχετε τις ακόλουθες επιλογές μετάβασης από και προς το εκθεσιακό κέντρο:

Οδικώς
Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Metro:
Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Δημοτικό Θέατρο/ Μοναστηράκι/ Δουκ.Πλακεντίας/
Αεροδρόμιο

Προαστιακός Σιδηρόδρομος:
Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας/ Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ:
Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)

ΚΤΕΛ:
Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών:
Όσοι επιλέξουν να έρθουν στην έκθεση χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό, το Μετρό ή όποιο λεωφορείο τερματίζει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο θα σας μεταφέρει. Επίσης, τα πούλμαν της Global Pack θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 15 λεπτά. Σημειώστε ότι η επιλογή της αποβίβασης στο Σταθμό Πλακεντίας σας προτείνεται διότι το εισιτήριο για το Αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” κοστίζει 9€/άτομο ενώ για το Σταθμό Πλακεντίας μόλις 1,2€.

Parking
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, το Metropolitan Expo διαθέτει 5.500 θέσεις ΔΩΡΕΑΝ στάθμευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης.


Βρείτε το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στο Google Map
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross