fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Πρωτογενής Συσκευασία

Σειρά μηχανών flowpack MASTERPACK 

Η HBTS σχεδιάζει και κατασκευάζει μεγάλη γκάμα μηχανών τύπου flowpack, κατάλληλων να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε μέγεθος παραγωγής. Όλα μοντέλα της σειράς είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την στιβαρότητα και την αποδοτικότητα ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολα στην ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αυτόματο και ημιαυτόματο σύστημα τροφοδοσίας HBTS, χρησιμοποιώντας σερβοκινητήρες υπερσύγχρονης τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά ανώτερης κλάσης.

Σειρά XM - Xfold μηχανές οριζόντιας φόρτωσης

Η HBTS σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ποικιλία μηχανών οριζόντιας φόρτωσης τύπου XFold κατάλληλων να εξυπηρετήσουν χαμηλής, μεσαίας και υψηλής παραγωγικότητας απαιτήσεις. Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την στιβαρότητα και την αποδοτικότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολα στην ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αυτόματο και ημιαυτόματο σύστημα τροφοδοσίας HBTS, χρησιμοποιώντας σερβοκινητήρες υπερσύγχρονης τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά ανώτερης κλάσης.
Σειρά κάθετων μηχανών συσκευασίας B VFFS
Η HBTS σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ποικιλία κάθετων μηχανών συσκευασίας βηματικής και συνεχούς κίνησης, κατάλληλων να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε μέγεθος παραγωγής. Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την στιβαρότητα και την αποδοτικότητα, είναι εύκολα στην ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε αυτόματο και ημιαυτόματο σύστημα τροφοδοσίας HBTS, χρησιμοποιώντας σερβοκινητήρες υπερσύγχρονης τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά ανώτερης κλάσης.
Video
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross