fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Φρούτα & Λαχανικά
Πληροφορίες
Οπτικό Υλικό
Συσκευασία
Μηχανήματα
Φρούτα & Λαχανικά

Η κατηγορία προϊόντων:

Τα φρούτα και λαχανικά περιέχουν θρεπτικές ουσίες πολύτιμες για την υγεία.
Εξακολουθούν να παραμένουν ζωντανά για περιορισμένο χρονικό διάστημα ακόμη και μετά τη συγκομιδή τους.
Η Kapelis Packaging διαθέτει μια τεράστια γκάμα υλικών για τη συσκευασία φρούτων και λαχανικών, τα οποία συμβάλλουν στην παράταση ζωής τους.

Τύποι μηχανών:

Ανάλογα με τον τύπο αγροτικού προϊόντος (φρούτο ή λαχανικό), η Kapelis Packaging είναι σε θέση να σας βοηθήσει στη σωστή επιλογή μηχανήματος που μπορεί να είναι μια κάθετη ή οριζόντια (flowpack) μηχανή συσκευασίας, θερμοδιαμόρφωσης, θερμοσυρρίκνωσης, κλειστική σκευών, θάλαμος κενού και ενδεχομένως ένα ανάλογο δοσομετρικό (όπως π.χ. για συσκευασία αποξηραμένων φρούτων), το καθένα με την ειδίκευσή του για την παράταση ζωής ενός τέτοιου προϊόντος.

Τύποι συσκευασίας:

Στα φρούτα και λαχανικά οι συσκευασίες της συγκεκριμένης κατηγορίας που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως φιλμ, σακούλες (τύπου φακέλου, doypack, κενού, θερμοκολλούμενες, με πτυχές, κ.λπ.), φιλμ συρρίκνωσης, ή κουπάκια φρούτων και λαχανικών με τα ανάλογα κλειστικά τους φιλμ.

Εκτός των περιπτώσεων όπου είναι απαραίτητη τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP, όπως π.χ. σε κομμένους καρπούς), λόγω του ότι τα αγροτικά προϊόντα εξακολουθούν να αναπνέουν, όπως τα φρέσκα λαχανικά, είναι απαραίτητη μια διαπερατή συσκευασία.

Η Kapelis Packaging προσφέρει μια γκάμα τέτοιων φιλμ που επιτρέπουν τη δημιουργία μιας ισόρροπης εσωτερικής ατμόσφαιρας.
Επίσης προσφέρει λύσεις και στην συσκευασία αποξηραμένων φρούτων, τα οποία με την κατάλληλη συσκευασία παραμένουν αναλλοίωτα σε βάθος χρόνου.

Επιπλέον, απλές ή εξειδικευμένες απορροφητικές σερβιέτες (όπως αντικραδασμικές, απορροφητικές αιθυλενίου ή αντιμικροβιακές) επεκτείνουν σημαντικά το χρόνο ζωής σε μια ευρεία σειρά Κλιμακτηριακών ή μη αγροτικών προϊόντων.

Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross