fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Ξηροί Καρποί
Πληροφορίες
Οπτικό Υλικό
Συσκευασία
Μηχανήματα
Ξηροί Καρποί

Η κατηγορία προϊόντων:

Αυτή η κατηγορία καλύπτει καρπούς με κέλυφος και σπόρους όπως αμύγδαλα, στραγάλια, φιστίκια, καρύδια, ηλιόσπορος, κάσιους και φιστίκια αιγίνης για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Μπορεί να είναι με ή χωρίς κέλυφος, ωμά ή ψημένα, αλατισμένα ή ανάλατα, με καρυκεύματα, κλπ. Γενικά, όσο περισσότερη είναι η επεξεργασία στην οποία έχει υποβληθεί ένας ξηρός καρπός, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή του.

Τύποι μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται:

Η βιομηχανία ξηρών καρπών και σπόρων χρησιμοποιεί κυρίως κάθετες μηχανές, μηχανές doypack ή σφραγιστικά σκευών. Η συσκευασία κενού είναι ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να συσκευάσετε και να αποθηκεύσετε το προϊόν σας. Επίσης, διατίθενται ζυγιστικά συστήματα και απλές μηχανές θερμοκόλλησης.

Tύπος συσκευασίας:

Η συσκευασία της συγκεκριμένης κατηγορίας γίνεται κατά κύριο λόγο σε σακούλες απλές, επίπεδης βάσης, ‘τούβλου’, doypack, τύπου stabilo ή με καρτολίνα. Τα σκεύη ή τα κύπελλα είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή, είτε έγχρωμα είτε διαφανή, ενώ οι σακούλες κενού μπορούν να σφραγίσουν με ασφάλεια το προϊόν σας. Ο τύπος συσκευασίας που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από τη χρήση και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση συσκευασίας τεχνολογίας αιχμής για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Φυλλάδια
Φωτογραφίες
Βίντεο
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross