Η κατηγορία προϊόντων:
Τα τρόφιμα σε μορφή σκόνης ποικίλλουν από τα αφεψήματα και τις σκόνες σούπας έως τα μίγματα κέικ και τις σκόνες για παραγωγή κρεμών ζαχαροπλαστικής, για να αναφέρουμε μερικά. Περιλαμβάνουν το στιγμιαίο καφέ, το τσάι, το αλεύρι, το κακάο, τα μπαχαρικά και μπορούν να αποτελούνται από μείγμα διαφορετικών συστατικών.
Τύποι μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται:
Ανάλογα με το προϊόν σας και την ποσότητα που θέλετε να συσκευάσετε, οι κάθετες μηχανές καθώς και οι μηχανές στικ ή doypack σε συνδυασμό με το κατάλληλο δοσομετρικό, είναι η πιο συχνή επιλογή για κονιοποιημένα τρόφιμα. Εφαρμόζεται επίσης ειδικά προσαρμοσμένη τεχνολογία κενού για συσκευασίες τύπου τούβλου. Χρησιμοποιούνται ακόμα και απλά θερμοκολλητικά.
Tύπος συσκευασίας:
Οι φάκελοι, οι σακούλες με επίπεδη βάση, οι φάκελοι τεσσάρων κολλήσεων και τα στικ χρησιμοποιούνται συνήθως για κονιοποιημένα τρόφιμα. Χρησιμοποιούνται επίσης σακούλες stabilo, σακούλες με καρτολίνα, σακούλες doypack και άλλες, ανάλογα με το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα και διάρκεια ζωής του προϊόντος.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση συσκευασίας τεχνολογίας αιχμής για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.