fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Αλάτι & Ζάχαρη
Πληροφορίες
Οπτικό Υλικό
Συσκευασία
Μηχανήματα
Αλάτι & Ζάχαρη

Η κατηγορία προϊόντων:

Η ζάχαρη και το αλάτι είναι προϊόντα που ποτέ δεν θα βγουν από τη μόδα και είναι παρόντα στα περισσότερα τρόφιμα.

Τα απλά σάκχαρα ονομάζονται μονοσακχαρίτες και περιλαμβάνουν τη γλυκόζη (γνωστή και ως δεξτρόζη), τη φρουκτόζη και τη λακτόζη, ενώ η «επιτραπέζια» ή «κρυσταλλική» ζάχαρη είναι η σακχαρόζη, δηλαδή δισακχαρίτης γλυκόζης και φρουκτόζης. Το αλάτι χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και μπορεί να είναι εμπλουτισμένο, εξευγενισμένο ή ακατέργαστο.

Εδώ περιλαμβάνεται η ζάχαρη τεύτλων ή άλλων φρούτων, το θαλασσινό αλάτι, το αλάτι Ιμαλαΐων, το αλάτι kosher κλπ.

Τύποι μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται:

Οι κάθετες γραμμές συσκευασίας, καθώς και οι μηχανές παραγωγής στικ ή doypack θεωρούνται ως η καλύτερη επιλογή για τη ζάχαρη και το αλάτι.

Ειδικότερα για το αλάτι που είναι διαβρωτικό, θα πρέπει να χρησιμοποιείται αντιδιαβρωτικός ανοξείδωτος χάλυβας AISI316 στην κατασκευή μιας συσκευαστικής μηχανής.

Tύπος συσκευασίας:

Οι απλές σακούλες, οι σακούλες με επίπεδη βάση, οι φάκελλοι τεσσάρων κολλήσεων και τα στικ χρησιμοποιούνται συνήθως για το αλάτι και τη ζάχαρη, ανάλογα με την ποσότητα που συσκευάζεται, ενώ οι σακούλες stabilo και οι σακούλες doypack χρησιμοποιούνται επίσης για μεγαλύτερες ποσότητες.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση συσκευασίας τεχνολογίας αιχμής για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Φυλλάδια
Φωτογραφίες
Βίντεο
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross