fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Ρύζι – Ζυμαρικά – Όσπρια – Κόκκοι
Πληροφορίες
Οπτικό Υλικό
Συσκευασία
Μηχανήματα
Ρύζι – Ζυμαρικά – Όσπρια – Κόκκοι

Η κατηγορία προϊόντων:

Ρύζι, ζυμαρικά, σητιρά και όσπρια συνθέτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Για να αναφέρουμε κάποια από αυτά, ξηρά όσπρια όπως φασόλια, μπιζέλια και φακές, ρύζι σε ραφιναρισμένες κόκκους ή με το φύτρο, καφέ ρύζι, ρύζι γιασεμιού και μπασμάτι, σπαγγέτι, φετουτσίνι και ταλιατέλες, όλα αυτά εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία προϊόντων.

Τύποι μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται:

Στη βιομηχανία ζυμαρικών και σιτηρών, οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν κάθετες μηχανές, μηχανές στικ ή μηχανές doypack σε συνδυασμό με το κατάλληλο σύστημα δοσομέτρησης. Για τα μακαρόνια και άλλα ‘επιμήκη’ ζυμαρικά ειδικότερα, απαιτούνται ειδικές διατάξεις δοσομέτρησης σε συνδυασμό με μηχανές flowpack.

Tύπος συσκευασίας:

Η συσκευασία της συγκεκριμένης κατηγορίας γίνεται κυρίως σε φακέλλους, σακούλες επίπεδης βάσης ή τούβλου, σακούλες stabilo ή με καρτολίνα, αλλά και σακούλες τύπου doypack.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση συσκευασίας τεχνολογίας αιχμής για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Φυλλάδια
Φωτογραφίες
Βίντεο
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross