Επαναστατική Ξηρή Ωρίμανση (Dry Aging) από την Kapelis Packaging
Υπάρχει μια τάση ιδίως στη βιομηχανία τροφίμων να αναπτυχθούν συσκευασίες με όλο και υψηλότερες ιδιότητες φραγμού αερίων και υγρασίας, προκειμένου να παραταθεί η διάρκεια ζωής του προϊόντος. Προσφέρουμε το ακριβώς αντίθετο, με βάση την τεχνολογία Quality Curing Process, η οποία διασφαλίζει ότι δημιουργείται φραγμός κατά της μόλυνσης, των βακτηρίων και της ανάπτυξης μούχλας ενώ το κρέας ξηραίνεται («στεγνώνει»).
Από πατενταρισμένη μεμβράνη, που επιτρέπει την ωρίμανση στο ψυγείο, χωρίς ειδικό θάλαμο ελεγχόμενων συνθηκών
- Διαπερατές από το οξυγόνο
- Βοηθούν την απομάκρυνση της υγρασίας
- Εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηρίων
Γύρω από το προϊόν σχηματίζεται ένα μικροκλίμα, που καθιστά δυνατή την ωρίμανση διαφορετικών προϊόντων κοντά το ένα στο άλλο χωρίς να επηρεάζεται το ένα το άλλο, ενώ εξασφαλίζει επίσης μια σταθερή διαδικασία ωρίμανσης χωρίς την ανάγκη διαρκούς παρακολούθησης και ρύθμισης της θερμοκρασίας, της ροής του αέρα και της υγρασίας.