fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Αποξηραμένα Φρούτα & Σνακ
Πληροφορίες
Οπτικό Υλικό
Συσκευασία
Μηχανήματα
Αποξηραμένα Φρούτα & Σνακ

Η κατηγορία προϊόντων:

Η ευρέως διαδεδομένη αυξανόμενη μόδα των υγιεινών σνακ και των αποξηραμένων φρούτων σε καταναλωτές που προσανατολίζονται στην υγιεινή διατροφή, έχει μεγάλη επίδραση στη συσκευασία. Τα περισσότερα από τα αποξηραμένα φρούτα που πωλούνται είναι σταφίδες, δαμάσκηνα, σύκα, βερίκοκα, ροδάκινα, μήλα και αχλάδια. Αυτά αναφέρονται ως «συμβατικά» ή «παραδοσιακά» αποξηραμένα φρούτα: φρούτα που έχουν αποξηρανθεί στον ήλιο ή σε θερμαινόμενους ξηραντές με σήραγγα αέρα. Σε πολλά φρούτα όπως τα μούρα, τα κεράσια, τις φράουλες και τα μάνγκο προστίθεται γλυκαντικό (π.χ. σιρόπι σακχαρόζης) πριν από την ξήρανση. Ορισμένα φρούτα που πωλούνται ως αποξηραμένα, όπως η παπάγια, τα ακτινίδια και ο ανανάς είναι τα πιο συχνά ζαχαρωμένα φρούτα.

Τύποι μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται:

Ανάλογα με το προϊόν σας και τις απαιτήσεις του, η καλύτερη επιλογή θα μπορούσε να είναι η κάθετη συσκευασία ή η συσκευασία σε μηχανές flowpack. Επίσης χρησιμοποιούνται ευρέως οι κλειστικές σκευών. Ένα δοσομετρικό σύστημα γι αυτά τα προϊόντα θα πρέπει να είναι μάλλον ένα πολυκέφαλο συνδυαστικό ζυγιστικό διότι αποτελούνται από σχετικά μεγάλα τεμάχια (σε αντίθεση π.χ. με ξηρούς καρπούς ή όσπρια) και με ανάγλυφες ή ακόμα και επικαλυμένες με Teflon επιφάνειες ώστε να είναι αντικολλητικές.

Tύπος συσκευασίας:

Η συσκευασία της συγκεκριμένης κατηγορίας γίνεται κυρίως σε φακέλους, σακούλες με επίπεδη βάση, αλλά και σακούλες stabilo ή με καρτολίνα. Επίσης, χρησιμοποιούνται διαφανή σκεύη (συνήθως PET) κλεισμένα με φιλμ ή σε φάκελους flowpack.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή της καλύτερης λύσης συσκευασίας τεχνολογίας αιχμής για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Φυλλάδια
Φωτογραφίες
Βίντεο
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross