fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Ελιές & Λάδι
Πληροφορίες
Οπτικό Υλικό
Συσκευασία
Μηχανήματα
Ελιές & Λάδι

Για την κατηγορία προϊόντων:

Οι ελιές και το λάδι, όπως και πολλά άλλα προϊόντα, εξαρτώνται από τη σωστή συσκευασία για την ποιότητα, διάρκεια ζωής και εν γένει την προστιθεμένη αξία τους. Η κατάλληλη συσκευασία ελιάς και λαδιού επηρεάζει ευθέως την ποιότητα τους, με το να το προστατεύει τα προϊόντα αυτά από τις οξειδώσεις ή το φως.

Η διάρκεια ζωής του λαδιού που εκτίθεται σε τεχνητό ή φυσικό φως είναι μικρότερη από όταν φυλάσσεται σε σκοτεινό μέρος. Περαιτέρω, η θερμοκρασία αποθήκευσης, η χρήση ατμόσφαιρας Αζώτου και η μείωση του Οξυγόνου στο χώρο πάνω από τη στάθμη του λαδιού μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του κατά τη διάρκεια της αποθήκευσής του.

Τύποι μηχανών:

Για την ελιά και το λάδι χρησιμοποιείται ένα ευρύ φάσμα μηχανών όπως γραμμές εμφιάλωσης, κάθετες μηχανές συσκευασίας φακέλου ή stick, μηχανές συσκευασίας doypack, μηχανές θερμοδιαμόρφωσης, θάλαμοι κενού καθώς και κλειστικές σκευών.

Τύποι συσκευασίας:

Η Kapelis Packaging διαθέτει επίσης, τεράστιο εύρος υλικών συσκευασίας ελιών και λαδιού.
Ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, για τα συγκεκριμένα προϊόντα (λάδι, ελιές πράσινες, τσακιστές, καλαμών) , χρησιμοποιούνται υλικά συσκευασίας όπως είναι μπουκάλια, σκεύη, κύπελα, γυάλινα βάζα, σακούλες κενού, καθώς και σακούλες άλλων τύπων (π.χ τύπου doypack), καθώς και πλήθος διαφορετικών φιλμ για χρήση σε κατάλληλες μηχανές.

Φυλλάδια
Φωτογραφίες
Βίντεο
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross