Η Kapelis Packaging διαθέτει πλήρη γκάμα σακουλών συσκευασίας κενού για μαγείρεμα με τη μέθοδο Sous Vide.
Για ομοιογενή θέρμανση του τροφίμου και ομοιόμορφο μαγείρεμά του μέχρι το εσωτερικό του, με παράλληλη διατήρηση των υγρών, των θρεπτικών ουσιών και των αρωμάτων του.
Η μέθοδος λειτουργεί και σαν παστερίωση, επομένως η συσκευασία κενού διατηρεί το αποτέλεσμα.
Η μέθοδος κερδίζει συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν για κάθε είδος τροφίμου, κρέας/ πουλερικά, λαχανικά, θαλασσινά κ.λπ.