fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Χυμοί
Πληροφορίες
Οπτικό Υλικό
Συσκευασία
Μηχανήματα
Χυμοί

Η κατηγορία προϊόντων:

Όλοι οι τύποι χυμών, προερχόμενοι από φρέσκα φρούτα ή λαχανικά, περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτή. Η πρωταρχική λειτουργία μιας συσκευασίας είναι να προστατεύει το προϊόν από μικροβιακή μόλυνση συντηρώντας την  ποιότητά του και εξασφαλίζοντας ότι φτάνει στον καταναλωτή όσο γίνεται στην ίδια φρεσκάδα με αυτήν της ημέρας παραγωγής του.

Από ημιαυτόματο εξοπλισμό έως και ολοκληρωμένες γραμμές εμφιάλωσης, είμαστε σε θέση να παρέχουμε λύσεις για ασηπτική ή θερμή πλήρωση που κάνουν την αποθήκευση πιο οικονομική και εύκολη και εξαλείφουν την ανάγκη για ψύξη. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να συσκευάζετε το ποτό με ασφάλεια χωρίς συντηρητικά και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής – διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα, τη γεύση και τη φρεσκάδα του.

Τύποι μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται:

Εμφιαλωτικές μηχανές, είτε σε μορφή πλήρους γραμμής είτε συμπαγείς triblock, μηχανές εμφιάλωσης σε χάρτινους περιέκτες με ή χωρίς καπάκι, γραμμές πλήρωσης σακουλών doypack με κάνουλα, κάθετες γραμμές συσκευασίας stick, ή ακόμα και ημιαυτόματα ογκομετρικά δοσομετρικά είναι στη διάθεσή σας αναλόγως προϊόντως και μορφής συσκευασίας.

Τύπος συσκευασίας:

Ως επί το πλείστον χρησιμοποιούνται πλαστικά (PET, HDPE) ή γυάλινα μπουκάλια καθώς επίσης και άλλοι τύποι συσκευασίας όπως χάρτινοι περιέκτες, σακούλες τύπου doypack με κάνουλα, ή ακόμα κα συσκευασία stick, αναλόγως του προϊόντος και των χρήσεών του.

Φυλλάδια
Φωτογραφίες
Βίντεο
Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross