fbpx
sc-icon-1
sc-icon-2
sc-icon-3
sc-icon-4
  • English
Industrial Department

Το Industrial department αποτελεί το εξειδικευμένο τμήμα βιομηχανικών εφαρμογών συσκευασίας της Kapelis Packaging. Συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής στα πρότυπα των έξυπνων εργοστασίων και εποχής Industry 4.0, προσφέρουμε τη δυνατότητα μιας ενιαίας πρότασης και οικονομοτεχνικής μελέτης, σχεδιάζοντας και παραδίδοντας ένα ενιαίο έργο, από την καταγραφή των αναγκών μέχρι την παράδοση και συντήρηση του εξοπλισμού.

Με την αξιολόγηση της βιωσιμότητας του έργου, το ROI και την επίδραση στην παραγωγική διαδικασία, διασφαλίζουμε στο βέλτιστο βαθμό τα επιμέρους κέρδη από την εφαρμογή του.

Πλεονεκτήματα

Εφαρμογή προτάσεων κάθε βαθμίδας εξοπλισμού – εγκατάσταση νέων ή βελτιστοποίηση υπαρχουσών γραμμών συσκευασίας.

Πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη ενώ με τα ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και εκπαίδευσης από την καταρτισμένη ομάδα τεχνικών, εφαρμόζεται προληπτική συντήρηση του εξοπλισμού (predictive maintenance).

Αποδεδειγμένη εισαγωγή στην ελληνική βιομηχανία καινοτόμων προτάσεων τεχνολογικά προηγμένου εξοπλισμού και υλικών για συσκευασίες που κάνουν την διαφορά.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ολικών λύσεων συσκευασίας, συνδυασμένη με το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και κατάρτισης, καθιστούν το Industrial Department σύμμαχο της βιομηχανίας στην εφαρμογή αποτελεσματικών προτάσεων για τη σύγχρονη και εξελισσόμενη αγορά αγαθών.

Π. ΚΑΠΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Διεύθυνση:
Ζήνωνος 11, ΒΙ.ΠΕ
Κορωπίου, 19441, Αττική
ΓΕΜΗ: 2373401000
Τηλέφωνο:
210 6028770
Social Media
NEWSLETTER
Copyright © 2024 Kapelis Packaging
envelopephonebubblemagnifiercross